Fredrik Eklund om beslutet att lämna Million Dollar Listing

Fredrik Eklund.

Fredrik Eklund såg stora framgångar när han medverkade i serien Million dollar listing.
Tidigare i år valde dock mäklaren att lämna programmet.
Nu berättar han om beslutet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem
1:37

Efter reklamen: Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

(1:37)

Slå på ljud

Million dollar listing är ett amerikansk tv-serie där man får följa stjärnmäklare i deras process av att sälja lyxiga och dyra fastigheter. En av mäklarna som har blivit en stor profil i programmet är svenska Fredrik Eklund, 45, som var med redan från den första säsongen.

Men tidigare i år avslöjade Fredrik att han skulle lämna programmet som han varit en del av i elva år.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Fredrik Eklund slutade efter 11 år

Det var i januari tidigare i år, som Fredrik meddelade att han inte längre skulle vara en del av programmet Million dollar listing. I ett inlägg på Instagram berättade Fredrik om sin tid med programmet och allt han har gått igenom under tiden – något som Hänt tidigare skrivit om.

Efter 11 otroliga år, har jag bestämt att det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv, att lämna Million Dollar Listing. Det är slutet på denna resa och en nystart för mig. Jag har låtit Andy, producenterna och chefer fått veta hur tacksam jag är. Evigt tacksam, jag menar vilken otrolig resa vi haft tillsammans”, skriver han och fortsätter:

Alla mina minnesvärda milstolpar till den senaste tiden har jag delat med alla er: Jag träffade Derek, vårt bröllop, missfallen, födelsen av våra tvillingar, och alla vackra fastigheter. Jag kommer alltid vårda de stunderna.

Fredrik berättade att det var dags för ett nytt kapitel och att hans barn och företag fortsatte växa. Men han gav ingen riktig förklaring till varför han valde att lämna.

Fredrik Eklund om beslutet att lämna Million dollar listing

I en intervju med Aftonbladet berättar nu stjärnmäklaren varför han valde att lämna programmet han var en del av i elva år.

– Det var som jag skrev på Instagram. Efter elva år och typ 100 avsnitt (125, reds anm.) kan det finnas andra projekt som kommer i framtiden, säger han till tidningen och svarar sedan på följdfrågan om det blir mer tv.

– Du känner ju Fredrik. Nu pratar jag om mig själv i tredje person. Men det är klart att man måste ha kul när man jobbar.

Hänt har sökt Fredrik Eklund för en kommentar.

FOTO: Scott Kirkland/Shutterstock/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN