Fredrik Eklunds barnbesked: "Kommer snart"

Efter flera missfall har nu toppmäklaren Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan bestämt sig för att försöka skaffa barn igen. Enligt uppgifter har de ett besked de snart vill dela med sig av. Kan det vara så att bebisen redan är på väg?

Toppmäklaren Fredrik Eklund, 40, och hans make Derek Kaplan, 42, har länge varit öppna om att de vill skaffa barn och bilda en familj tillsammans. Att bli pappa är någonting som Fredrik pratat om i olika medier.

I det senaste avsnittet av Million Dollar Listing New York avslöjar Fredrik att han och Derek letar efter en ny äggdonator, surrogat och doktor för att försöka igen.

– Vi mår väldigt bra och kommer dela någonting med er snart, säger han till tidningen.

För två år sedan anlitade de en surrogatmamma som blev gravid med tvillingar men tyvärr slutade det med missfall. Efter det öppnade paret upp sig i en intervju med tidningen US Weekly där de berättade om tankarna kring missfallet och att skaffa barn.

–När det första missfallet hände så delade jag med mig och vi filmade det. Vi hade flera missfall efter det, och när inspelningen visades gick vi igenom ett andra, säger Fredrik till tidningen.

Därför har de nu valt att ligga lite lågt med vad som händer på bebisfronten.

– Vi bestämde oss för att inte prata om det för än det gått lite längre och det beslutet känns väldigt bra, säger han.

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklund får en ny show i USA – med tv-stjärnan

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds glädjande svar efter barnryktet

Foto: IBL