LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Fredrik Eklund och maken Derek bryter upp: ”Behöver släppa taget”

23 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Kändismäklaren Fredrik Eklund och maken Derek har tagit ett stort beslut.
Nu säljer de lyxvillan.
”Ledsen att ni behöver släppa taget”, skriver en följare om det hela.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklunds nya framtidsbeskedBrand logo
Fredrik Eklunds nya framtidsbesked

Kändismäklaren Fredrik Eklund, 46, gjorde sig ett namn både i Sverige och utomlands när han medverkade i realityserien Million Dollar Listing New York.

Idag bor han tillsammans med sin familj i USA och karriären fortsätter att blomstra för toppmäklaren.

Nu har dock Fredrik tagit ett stort beslut...

Fredrik Eklund och maken säljer huset – hutlösa prislappen

Fredrik Eklund och maken Derek Kaplan, 48, sålde nyligen sin lyxvilla i Los Angeles för att flytta till Miami och nu är det alltså dags för ytterligare en husförsäljning.

”Vi älskar huset så mycket. Vi har lagt ner hjärta, själ och en stor summa pengar på renoveringen och designen av huset. Nu kan det bli ditt!” skriver Fredrik bland annat på sin Instagram.

Annons

Fredriks följare beundrar huset men är samtidigt frågande kring varför familjen ska flytta ifrån ett så älskat hus:

”Ni gjorde ett fantastiskt jobb. Ledsen att ni behöver släppa taget om det. Det kommer bli ett fantastiskt hus för nästa ägare”

”Ooh! Älskar huset!! Varför ska ni flytta?,

”Men varför säljer ni då om ni älskar huset?"

”Men, varför säljer ni det då?”

Är man intresserad av det fantastiska huset behöver man också vara villig att betala en stor summa pengar.

Man behöver nämligen vara villig att betala den svindlande summan på ca 110 miljoner svenska kronor för att få en chans att ge sig in i budgivningen, enligt inlägget.

Fredrik Eklunds ifrågasätter sin roll som pappa

Fredrik och maken Derek har tillsammans sexåriga tvillingarna Milla och Freddy, vilka de fått via en surrogatmamma.

Fredriks sociala medier är en populär plats där många kan följa hans liv. Han delar ofta tankar om både små och stora händelser i vardagen. En sak som tydligt framgår är hans tacksamhet över att vara tvillingpappa. Nyligen uttryckte han till och med tvivel om han själv är värdig att vara deras förälder.

Annons

”Våra barn är det bästa som hänt oss. Milla är den mest generösa lilla damen, så söt, men ändå så full av energi och en född ledare. Hon vill aldrig sova, alltid go-go-go (undrar vem hon får det ifrån?) och med en sådan nyfiken och kärleksfull aptit på livet och den stora världen där ute. Freddy är den största krambjörnen i världen och så intelligent, briljerar i allt inklusive schack, matte och bygger mer avancerad lego och pussel än jag kan, helt på egen hand. Ibland ser jag på honom och tänker 'var kom du ifrån och förtjänar jag att vara din pappa?' Precis när vi tror att vi har listat ut dem förändras de igen och igen och går in i nya utvecklingsfaser.”, skrev han bland annat då.

FOTO: TT

Annons