Därför känner du igen Frank Nihad i Celebrity Ex on the beach – Peak of love

Frank Nihad

Frank Nihad söker kärleken i programmet Celebrity Ex on the beach – Peak of Love. Där dejtar han Sara Bolay. Men du kanske redan känner igen honom sedan tidigare? Här är svaret varför!

I Celebrity Ex on the beach – Peak of Love discovey+ letar singlarna och Ex on the beach-profilerna Sara Bolay, Alex D’Rosso, Elin Skog och Edwin Ramwall efter den stora kärleken.

De lämnar exen på stranden och befinner sig istället i betydligt kyligare breddgrader, närmare bestämt i skidorten Åre. Under programmets gång kommer vi få se olika personer dejta Ex on the beach- profilerna. Och vem vet kanske de kommer hitta sitt livs stora kärlek efter seriens slut!

Sara Bolays dejter i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

Det är minsann en salig bladning av singlar som söker kärleken i reality-profilerna!

LÄS MER: Alla singlar som söker kärleken i Celebrity Ex on the beach – Peak of Love

De som dejtar Sara Bolay är Pierre Roos, 33, från Värnamo, Viktor Arabzadeh är 28, från Göteborg, Frank Nihad, 28 från Västerås.

Kanske du känner igen någon av de som dejtar just Sara? En av de har nämligen tidigare ställt upp i ett annat program, nämligen Love Island som också går ut på att hitta kärleken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför känner du igen Frank Nihad – hette något annat innan Peak of Love

Och det är ingen mindre än just Frank Nihad som har synts i tv-rutan tidigare. År 2019 medverkade han i Love Island för att hitta kärleken. Men på den tiden hette han Mustafa Nihad och kallades för Musse. Till TV4 så berättade han då att han sökte lojalitet hos en partner.

– Lojalitet, ödmjukhet, och omtänksamhet. Jag vill ha kärleksfull ärlighet.

Anledningen till att han sökte till programmet var just för att finna den stora kärleken, men så blev inte fallet. När han fick frågan om varför han ställde upp i programmet så var svaret att det var dags att hitta den rätta.

– Jag vill verkligen hitta kärleken, sa han om sin medverkan.

Men skam den som ger sig! För nu är det dags igen men med ett nytt namn, numera heter han Frank Nihad och ska fånga Sara Bolays hjärta. Nu återstår det bara att se hur han ska lyckas charma Sara för en längre romans!

Det första och andra avsnittet av Celebrity Ex on the beach – Peak of Love publiceras den 23 februari på discovery+, därefter publiceras ett nytt avsnitt varje tisdag.

Hänt har sökt Frank Nihad utan gensvar.

LÄS OCKSÅ: Michel Tornéus i Let's dance 2021 – 3 saker du vill veta om honom

LÄS OCKSÅ: Därför skiljer sig Rolf och Birgitta Lassgård efter 38 år som gifta

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4 // Linus Hallsenius/discovery+