LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Profilerna rasar mot TV4 – efter intervjun: ”Skäms på er”

17 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Maja Nilsson och Sanna Dahlström, som driver den populära podcasten ”Livet på läktaren”, är rejält irriterade på TV4 och programledaren Jenny Strömstedts frågor efter en intervju i ”Nyhetsmorgon”.
Annons

I podcasten ”Livet pä läktaren” pratar Maja Nilsson, 23, och Sanna Dahlström, 24, om sina liv, och hur det är att vara tillsammans med framgångsrika fotbollsspelare. Maja är tillsammans med Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 23, medan Sanna är ihop med Celta Vigo-anfallaren John Guidetti, 25.

I podcasten återkommer de båda ofta hur less de är på att bli tilltalade som just ”fotbollsfruar”, och att de faktiskt är egna personer med egna mål, viljor, visioner och egna liv. Inte ”bara” ihop med fotbollsstjärnor, som fördomen ofta – tyvärr – ter sig.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu är Maja och Sanna rejält irriterade på TV4 – och Jenny Strömstedt, 45 av just den anledningen. Detta efter att Josefin Lustig, 26, som är gift, och har två barn, med landslagsspelaren Mikael Lustig, 30, och Elin Wass, som är ihop med Grekland-proffset Oscar Hiljemark, 25, gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon” för att snacka om den kommande realityserien ”Playmakers”, där de båda medverkar.

Annons

Nej @jennystromstedt det här var inte bra. Du som en kvinnlig respekterad programledare och journalist kan göra ett bättre jobb än att inleda en intervju med den största fördomen som finns mot oss alla ”fotbollsfruar”. Josefin och Elin var inte bjudna till er soffa i egenskap av deras pojkvänner, dem var där för att dom är starka noga att våga göra något eget och visa upp det inför det hela svenska folket. Tjejer, ni är bäst och det ska bli ett sant nöje att få följa er i tv! Och TV4 – skäms på er.”, skriver Sanna och Maja genom sitt gemensamma Insta-konto livetpalaktaren.

Se hela intervjun här från ”Nyhetsmorgon” här:

Foto: TV4, Instagram

Annons