Tildes passning till Pernilla Wahlgren i ”Nyhetsmorgon”: ”Men gud vad konstigt”

God stämning råder när Pernilla Wahlgren gästar TV4:s ”Nyhetsmorgon” för att prata om sin jubileumsshow. Men, glömde hon inte att fråga TV4-programledaren Tilde de Paula Eby om en roll i showen? Tilde verkar tycka det.

Det är mycket Pernilla Wahlgren, 49, nu. I fredags var hon på fotboll med Carina Berg, 40, och fastnade på TV-skärmen – i direkt sändning – samtidigt som Kanal 5 passade på att kuppa in reklam för succéprogrammet ”Wahlgrens värld”.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

När hon under söndagen gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon” pratar hon och programledaren Tilde de Paula Eby, 44, om jobbiga kommentarer från människor i sociala medier, Pernillas eget program ”Wahlgrens värld”, hennes roll som mamma Karin i kommande uppsättningen av ”Sunes jul” – och hennes nya show ”Kort, glad och tacksam”. Den nya showen gör Pernilla för att markera sitt 40-årsjubileum som artist.

Wahlgren berättar för Tilde att det känns fantastiskt att få göra showen, och att det absolut bästa är att hon får göra den med sina roliga vänner, roliga vänner som hon själv valt ut specifikt för showen.

– Det absolut bästa med showen är att jag har fått satt ihop ett drömteam med de absolut roligaste människorna jag vet, säger Pernilla Wahlgren om showen, något som får Tilde att instinktivt reagera.

– Men gud vad konstigt?, säger hon samtidigt som Pernilla svarar med ett frågande ansiktsuttryck.

– Att jag får göra det?

– Du glömde ju ringa mig?, säger Tilde de Paula Eby, samtidigt som hon påpekar att hon skojar till Pernillas grandiosa förtjusning.

– Hahaha, ja förlåt. Du var för dyr, din agent sa nej, svarar Pernilla tillbaka skämtsamt.

Bland de ”roligaste människorna” Pernilla vet märks Kim Sulocki, 45, och Ola Forssmed, 44, som kommer att vara med i jubileumsshowen.

”Kort, glad och tacksam” har premiär 1 februari på Rival i Stockholm och därefter väntar en turné över landet.

LÄS OCKSÅ: Wahlgren och Bergs tv-kupp – mitt under Sveriges viktiga match: ”Så roligt”

LÄS OCKSÅ: Här lämnar skådespelaren TV4-studion – efter Tildes fråga: ”Jag går”

SENASTE NYTT!