TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Wahlgren och Bergs tv-kupp – mitt under Sveriges viktiga match: ”Så roligt”

11 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Kanal 5-profilerna Carina Berg och Pernilla Wahlgren gladde både tv-tittarna och Bergs Instagram-följare när de var på plats under Sveriges 1-0-seger mot Italien på Friends arena i fredagskväll.
Annons

Det var lapp på luckan på läktaren på Friends arena i fredagskväll när Sverige slog Italien i den extremt viktiga, första, playoff-matchen till fotbolls-VM. Några som var på plats var Zlatan Ibrahimovic, 36, hans stjärntränare José Mourinho, 54, i Manchester United och kungligt-kungligt finbesök i form av kronprinsessan Victoria, 40, och prins Daniel, 44.

Två andra kända ansikten som både var på plats, och fick oväntad tv-tid, var Pernilla Wahlgren, 49, och Carina Berg, 40. Mitt under sändningen, och direkt efter Sveriges ledningsmål i 61:a matchminuten, dök de båda upp i rutan – passande nog samtidigt som Kanal 5 visar upp vinjetten för ”Wahlgrens värld” i bild.

Vi skulle titta på fotboll, men så hittade vi en kamera!” skriver Carina Berg på en Instagram-bild från matchen med henne och Pernilla.

Annons

Bergs följare tyckte både bild i rutan och bilden på Instagram var älskvärt.

”Vi sååååg er på tv! Hahaha” skriver en följare på Instagram.

”Tv-kameran hittade er!” skriver en annan.

”Kul att man “gillade” bilden här och ca 5sek senare kom ni i bild på tv. Bra tajming!” skriver en tredje.

”Så roligt”, nöjer sig en fjärde med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons