Förvirringen hos följarna efter Viktor Frisks bebisbild

Förvirringen hos följarna efter Viktor Frisks bebisbild
Viktor Frisk är återigen aktuell med musiken igen.
Han och vapendragaren Samir Badran är återförenade och har nyligen släppt en singel.
Men när Viktor Frisk delat med sig av en bild på Instagram skapades en hel del förvirring hos följarna. ”Har du blivit pappa?”, undrar en.
Annons

Viktor Frisk, 25, är artisten och modebloggaren som tog hela svenska folket med storm när han och Samir Badran, 29, tävlade i Melodifestivalen 2015 med bidraget Goupie.

Duon har efter det släppt en hel del hits och varit högt uppe på svensktoppen.

Annons

När duon var med i Melodifestivalen en tredje gång med låten Shuffla landade de på en imponerade fjärde plats i finalen.

Viktor själv har även andra sidoprojekt, bland annat har han släppt en bok – Min superkraft!: Så har jag lärt mig att älska min struliga adhd.

Boken ger en bild från Viktors perspektiv hur det varit och är att leva med diagnosen adhd.

Annons

”Väldigt speciellt”

Något som verkligen framgår i Viktors sociala kanaler är hur mycket familjen betyder för honom. Och i dagarna delade han en bild på sig själv när han höll i sitt nyfödda syskonbarn.

”Väldigt speciellt med en liten bebis i familjen helt plötsligt. Fick hålla henne för första gången förra veckan, mållös”, skriver Viktor Frisk följt av ett rött hjärta.

Förvirringen hos följarna

Viktor förklarar inte vems bebis det är han håller i, vilket rör till det litegrann för följarna. Vissa verkar ha stenkoll och menar på att det är Viktors systers bebis, medan några andra har lite mindre koll.

Annons

”Har du blivit pappa?”, undrar en.

”Är det ditt barn?”, fyller en annan i.

Men fler kommentarer bringar lite klarhet i situationen, då de förklarar att det inte är Viktors bebis. Men bilden på när artisten håller en bebis har väckt lite förhoppningar och möjliga idéer hos följarna.

Viktor Frisk på gala
FOTO: Eero Hannukainen/TT

”Det är en mycket gullig bild. Du blir nog en toppen pappa med tiden då Du får egna. Kram till Er båda”, konstaterar en person.

”Nu är det dags för dig snart kanske. Du skulle vara en underbar pappa”, skriver en annan följt av ett rött hjärta.

Men denna fråga låter Viktor Frisk att förbli obesvarad i kommentarsfältet. När och om det väl blir dags för folkkäre artisten att skaffa sig en liten knodd får helt enkelt framtiden utvisa!

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…