TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 avslöjar: De är årets Bachelor 2022 – första bilderna på killarna

11 feb, 2022 
Malin Stenbäck och Bachelor
Det är dags att göra sig redo för fler rosor, dejter och förhoppningsvis massvis av kärlek.
Nu avslöjar TV4 att det blir ännu en säsong av Bachelor där vi får följa två ungkarlar.
Se de första bilderna på killarna här!
Annons
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”Brand logo
Simon om årets Bachelor: ”Emotionell berg och dalbana”

I Bachelor 2021 medverkade inte bara en ungkarl, utan två. Under hösten fick vi följa Simon Lindström, 30, och Sebastian Martinsson, 28 i jakten på kärleken under flertal veckor i Grekland.

Så gick det sen för Simon och Sebastian i Bachelor 2021

Dejt efter dejt gick av stapeln och rosor delades ut vecka efter vecka. När det till slut endast var en enda ros kvar att ge bort valde Sebastian att ge den till Ida Nordfors. Paret fortsatte sedan sin kärlekshistoria på hemmaplan och är än idag tillsammans.

Simon däremot är idag singel. Det var Elvira Svensson, 22, som fick den sista rosen av honom. Simon och Elvira fattade snabbt tycke för varandra under programmets gång men efter att kamerorna slocknat fick de inte relationen att fungera och fortsatte istället som vänner.

Annons

Inte nog med att vi fick följa två ungkarlar så fick vi dessutom hänga med i Julia Franzéns, 31, kärleksjakt, då Julia var förra årets Bachelorette.

Första bilderna på TV4:s nya ungkarlar i Bachelor

Under en längre tid har det synts reklamfilmer där TV4 sökt efter nya deltagare till programmet och nu står de klart att två nya ungkarlar har hittats. Det är på kanalens Instagram som det nu för första gången släpps bilder på de två nya killarna som ska dejta i tv-rutan under hösten 2022.

I kommentarsfältet flödar spekulationer kring vilka killarna kan vara, bilderna avslöjar nämligen inte deras ansikten. Någon menar att den första killen, som på bilden syns stående i badbyxor – liknar dokusåpaprofilen Alex D'rosso, 31.

Vad det gäller den andra bilden där en kille syns sittandes vid en musikanläggning, dyker det upp gissningar gällande att det skulle kunna vara Bachelorette-deltagaren Filip Idéhn som dejtade Julia. Filip är dessutom DJ så helt tokig kanske inte den gissningen är, vem vet?

TV4 har i nuläget inte avslöjat något mer om killarna förutom de hemlighetsfulla bilderna.

FOTO: Linus Bokhesius/TV4

Annons