Första bilden på Sigrid Bernson

Sigrid Bernson
Sedan sjukdomen under pojkvännen Robin Bengtssons framträdande i Melodifestivalen 2020 har Sigrid Bernson varit spårlöst försvunnen.
Nu syns hon igen på sociala medier.
Annons

Sigrid Bernson, 31, är många saker. Dansare, artist och influenser. Men efter att hastigt drabbats av en mystisk sjukdom under samma helg som hon skulle stöttat pojkvännen Robin Bengtson, 29, under hans framträdande i Melodifestivalen 2020 har det varit tyst på hennes sociala medier.

Annons
Annons

Inte ett inlägg har kommit upp på Instagram sedan hon önskade Robin lycka till för snart fyra veckor sen. Inte heller har hon svarat när Hänt sökt henne för en kommentar via hennes mobilnummer och manager.

Annons

– Sigrid kunde inte komma ikväll eftersom hon blev sjuk natten till idag, förklarade Robin Bengtsson för Hänt precis efter att han lyckats ta sig vidare till finalen i Stockholm efter delfinalen i Linköping.

Första bilden

Samtidigt är det tydligt att influensern har varit aktiv på sociala medier då hon upprepade gånger har kommenterat pojkvännens bilder med hjärtan. Sigrid har dock inte synts till i någon av de många storys som Robin lagt upp från sin resa till London där han bland annat spelade in en musikvideo. Men nu har alltså tystnaden brutits.

I en story på Instagram lägger Robin upp en bild på Sigrid och sonen William, 6, som han har tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård, som skalar potatis tillsammans:

“Och så hemmamys på det“, skriver han till bilden.

Men Sigrid Bernson är det ännu tyst ifrån och varför hon valt att ta ett steg tillbaka från sina annars så aktiva sociala medier finns inget svar på.

Medverkan i Let’s dance osäker

Även Sigrids följare har reagerat över artistens plötsliga tystnad.

“Hoppas du mår bättre Sigrid, saknar dig och Robin på Instagram”, skriver en medan en annan ställer frågan varför hon har försvunnit:

“Varför är du inte aktiv längre?”.

Det var under våren 2019 som Robin Bengtson och Sigrid Bernsons vägar korsades för första gången då de var danspartners under TV4:s Let’s Dance. Men när det började dansa tillsammans hade Robin precis brutit upp från fästmön Jennie Salte och Sigrid hade nyligen gått igenom ett känslosamt uppbrott från ex-pojkvännen Samir Badran, 29.

Om Sigrid Bernson kommer att vara en av dansarna i årets säsong av Let’s Dance är i skrivande stund ännu klart.

Hänt har sökt TV4 och Sigrid Bernson.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…