AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Agnes Carlsson bekräftar bebislyckan – första bilden på gravidmagen

01 nov, 2022 
Agnes Carlsson och Vincent Pontare
Agnes Carlsson och Vincent Pontare ska bli föräldrar.
Nu visar Agnes för första gången upp gravidmagen och bekräftar den stora bebislyckan!
Annons
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent PontareBrand logo
Agnes Carlsson om uppskjutna bröllopet och att bilda familj med Vincent Pontare

Agnes Carlsson, 34, och Vincent Pontare, 35, ska bli föräldrar. Det avslöjade Vincents pappa Roger Pontare, 70, under en intervju med Hänt i somras. Det var när Roger skulle rabbla upp hur många barnbarn han har som han avslöjade bebisen som väntades komma senare 2022.

– Hur många är det nu, två, fyra, fem. Det är fem nu och kan bli sex så småningom, säger Roger.

Är det Vincent då?

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen.

Agnes Carlsson visar upp gravidmagen – bekräftar lyckan

Agnes och Vincent har varit ett par under många års tid. När Hänt träffade Agnes på Grammis tidigare i år delade hon med sig av ett kryptiskt barnbesked.

Annons

– We will see, sa Agens då till Hänt och log stort efter att ha fått frågan gällande planerna på att utöka familjen.

Trots att Roger avslöjade graviditeten för flera månader sedan har Agnes och Vincent fortsatt vara tysta kring sin bebislycka – fram tills nu. För första gången visar nu Agnes upp gravidmagen på Instagram.

”Uterus and universe and all in between”, skriver Agnes till bilderna, vilket kan översättas till:

”Livmodern och universum och allt däremellan”.

Därför har Agnes och Vincent inte gift sig

Agnes och Vincent har velat gifta sig i flera år, för Hänt berättade Vincent i våras. varför det fortfarande inte blivit av.

– Ja vi har ju hållit på i fem år nu. Men det var ett ställe som vi hade hittat som var väldigt fint, som inte blev av. Och sedan har tiden rullat på. Pandemin kom, så vi får ta nya tag, sa då Vincent till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons