Joacim Rickling visar upp förändringen på gården med Caroline Kejbert

Joacim Rickling och Caroline Kejbert är bondeparet som föll för varandra inför TV4-tittarna. Idag lever de tillsammans med 2-åriga dottern på gården. Nu visar Joacim upp familjens stora förändring på gården och berättar om glädjen.
Slå på ljud

Det har nu gått över fyra år sedan Joacim Rickling föll handlöst för Caroline Kejbert i Bonde söker fru. Sedan dess har hon bott på gården tillsammans med honom och för två år sedan kom deras dotter Wilda till världen. I en intervju med Hänt har Caroline tidigare berättade om kärleken – och livet som småbarnsförälder.

– Hon trivs jättebra, hon tycker att det väldigt roligt att gå i förskolan. Det har aldrig varit några problem att hämta och lämna, utan hon är väldigt glad. Det är kul för henne. Jag tror det är bra för barn att gå i förskola också, de lär sig mycket och blir stimulerade, sa hon då.

Framtiden för Bondeparet

Efter succén i Bonde söker fru fick paret sitt egna tv-program Bondeparet. Där kunde tittarna följa deras liv på gården med renoveringar och familjeliv. Programmet gick i en säsong och sedan försvann det mystiskt. Och efter att en andra säsong inte dök upp så började frågorna att hagla in. Till slut kunde Caroline berätta att någon ny säsong inte fanns inom räckhåll.

”Dessvärre ser det inte ut så. Inte just nu i alla fall… Det var lite dialog kring det innan pandemin men sen blev det pausat, precis som mycket annat under förra året… tråkigt såklart. Vi tyckte att det var ett riktigt roligt projekt och skulle absolut kunna tänka oss att spela in en till säsong”, berättade hon då.

Joacim Rickling visar upp förändringen

Men lyckligtvis för de tittare som saknat att se bondeparet i rutan så är de väldigt aktiva på sina sociala medier. Den som följer Joacim och Caroline på Instagram får en ordentlig inblick i deras liv med Wilda på gården. Här delar de med sig av högt och lågt, känslor, händelser och aktiviteter.

I veckan berättade Joacim om en stor förändring på gården de har nämligen blivit med växthus. Han visar upp tillskottet tillsammans med familjen på sin Instagram och de är överlyckliga.

”Vi blir med växthus! Under våren har jag och Wilda planterat några olika fröer här hemma och intresset för ett eget växthus blev stort. Ser framemot att kunna odla våra grönsaker här tillsammans med Carro & Wilda!”

LÄS OCKSÅ: SYSTRAR Pennys hyllning till Philippas nya pojkvän

LÄS OCKSÅ: PUDLAR Förbjudna skämtet – raderade offentliga orden

SENASTE NYTT!