LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Foppas exflickväns lyxliv – så mycket kostar Nicole Nordins kärleksresa

11 apr, 2024 
Maria Broberg
Förra året tog kärlekssagan mellan Nicole Nordin och Peter Forsberg slut.
Nicole har under den senaste tiden setts ihop med Marc Nylander.
Nu visar hon upp en minst sagt romantisk bild från deras lyxsemester i Kenya.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Nordin om överenskommelsen i relationen med Peter ForsbergBrand logo
Nicole Nordin om överenskommelsen i relationen med Peter Forsberg

Nicole Nordin, 36, och Peter ”Foppa” Forsberg, 50, förlovade sig 2010. Sedan har paret under de senaste åren bott i Schweiziska Zug tillsammans med sina tre barn Lennox, Lily och Diego.

Men i maj 2023 tog kärlekssagan slut. I ett gemensamt inlägg i sina sociala medier berättade Foppa och Nicole att de valt att separera efter 13 år tillsammans.

”Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek”, skrev de i ett inlägg på Instagram då.

Nicole Nordins nya romantiska bild med Marc Nylander

Men nu verkar det som att Nicole Nordin har gått vidare från Peter, hon har nämligen den senaste tiden synts ihop med en ny man vid namn Marc Nylander, 33.

Marc har tidigare pekats ut som Nicoles nya kärlek men under lång tid har ingen av dem bekräftat relationen.

I ett nytt Instagram-inlägg från deras resa i Kenya visar Nicole nu upp en kärleksfull bild ihop med Marc.

Nicole Nordin på kärleksresa med Marc NylanderFOTO: Instagram/Nicole Nordin

Både Nicole och Marc har delat bilder och videor från deras resa till Kenya – som ser ut att ha varit riktigt härlig för paret!

Annons

De har bland annat legat tätt bredvid varandra på stranden, gått på romantiska middagar, tränat tillsammans och njutit av kokosnötter.

Nicole och Mars lyxresa – enorma prislappen

I Nicoles inlägg har hon taggat hotellet Kinondo Kwetu, ett all-inclusive hotell som ligger precis intill Diani Beach i Kenya.

Hotellet drivs av svenskarna Ida och Filip Andersson och erbjuder ett imponerande utbud av spännande aktiviteter. Däribland en utomhustennisbana, kitesurfing, dykning, djuphavsfiske, ridning och yoga.

För att veta det exakta priset för att bo på hotellet behöver man göra en ansökan om att boka någon av deras stugor eller villor.

Men enligt hemsidan Africa Odyssey får man nog räkna med att betala 550 dollar per person, som blir omkring 5900 svenska kronor. Om man då gör en snabb uträkning på dessa siffror, blir den totala summan för sju nätter och två personer på resorten omkring 82 000 kronor.

FOTO: TT/Instagram

Annons