FO&O-stjärnan bryter tystnaden om kärlekslivet

Kärlekslivet hos grabbarna i The Fo&o är ingenting som de skyltar med för sina fans. Men när Hänt träffade grabbarna fick vi veta att det minsann går bra för en av dem på kärleksfronten.

Felix Sandman, 19, är en av de tre medlemmarna i den populära gruppen The Fo&o. Kärlekslivet är någonting som grabbarna har varit väldigt privata med och hållit för sig själva, men nu visar Felix stolt upp sin kärlek till flickvännen Lovisa Bengtsson på sin Instagram.

“Som jag beundrar dig. Min älskade soulmate har tagit studenten, fyfan vad du är bra och fy fan vad jag älskar dig”, skriver han på bilden.

När vi träffar Felix är han hemlighetsfull, men berättar i alla fall att han och flickvännen kilar stadigt tillsammans.

– Det rullar på med kärleken, det går bra, säger han till Hänt.

https://www.instagram.com/p/BVHiXV8Fm-U/?taken-by=felixsandman

LÄS OCKSÅ: Här visar Cecilia, 48, öppet upp kärleken till FO&O-Oscar, 19

Tidigare i år var de aktuella i Melodifestivalen och tog sig in i hela svenska folkets hjärtan med låten “Gotta a thing about you”. För bara drygt en månad sen släppte de ett helt album och säger själva att de är stolta över sitt nya sound.

– Det nya albumet känns väldigt personligt, vi har skrivit 50 procent själva så det är lite annorlunda från allt annat vi släppt, det känns som en kurva uppåt från vårt gamla sound, säger Felix.

I och med att de själva varit med och skrivit låtarna känner de att texterna är mer personliga och enklare att relatera till.

– De nya låtarna är skriva utifrån våra liv och förhållanden. Låtar som vi släppt förut har inte varit ut våra perspektiv, vi har berättat dem genom en annan låtskrivare. Det är en helt annan grej att få skriva om ett förhållande som kanske inte håller eller något som kommer från en själv. Att sedan står och sjunga det och se hur människor kan relatera till det är en helt annan grej, avslutar Felix.

LÄS OCKSÅ: The FO&O-Felix: ”Mamma har en docka av mig i sovrummet”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!