The FO&O-Felix: "Mamma har en docka av mig i sovrummet"

Under Melodifestivalen i Växjö berättar Felix Sandman från The FO&O att hans mamma har en pappdocka av honom stående i sovrummet. "Det är skitläskigt", säger sångaren.

I helgen är det den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2017 i Växjö och Hänt har som vanligt med vår maskot, Måns Zelmerlöw-dockan. När vi träffar The FO&O berättar Felix Sandman, 18, att det även finns en pappdocka av honom.

– Mamma har en pappdocka av mig hemma i sovrummet. Det är skitläskigt, säger Felix till Hänt.

Eftersom Felix är iväg mycket så har hans mamma dockan för att titta på när hon saknar sin son och det verkar inte som att hon har några planer på att flytta den.

– Hon gillar den! Personligen tycker jag att det är läskigt men men, säger han.

Dock så är mamman inte ensam om att sova i rummet, hon delar det nämligen med sin man. Felix är lite osäker på om han uppskattar dockan lika mycket.

– Jag har inte frågat än, det är lite oklart, säger Felix och skrattar.

Det kommer även fram om att både Oscar Enestad, 19, och Omar Rudberg, 18, har en varsin pappdocka hemma av sig själva. Oscar har den ståendes hemma på sitt rum och Omar har den antingen på vinden eller i ett rum som ingen använder.

– Vi tryckte upp en massa dockor till våra fans och då fick vi några över som vi tog själva, man måste ju göra av dem någonstans, säger Felix.

Oscar känner dock bara att hans docka skrämmer honom. Han förklarar att känslan av att komma in i rummet och se en siluett av en människa är riktigt obehaglig.

– Det ser ut som att någon står i rummet och man blir skiträdd, säger Oscar.

LÄS OCKSÅ: Krista Siegfrids berättar om bröllopsplanerna: “Vi får se om han går med på det…”

Foto: Ola Axman

Missa inte när Hänt tar reda på hur lika FO&O-Felix och Isak i SKAM är:

SENASTE NYTT!