TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Krista Siegfrids om bröllopsplanerna: "Vi får se om han går med på det..."

16 feb, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Krista Siegfrids tävlar i Melodifestivalen med en låt som hon skrivit till sin fästman Janne Grönroos. För nästan två år sedan förlovade sig paret och nu planerar sångerskan bröllop.
Annons

Finska mello-vinnaren Krista Siegfrids, 31, är med och tävlar i årets melodifestival. På lördag är det dags för den tredje deltävlingen i Växjö och där kommer hon att framföra låten “Du snurrar min jord”. Låten är skriven till hennes pojkvän, radioprofilen Janne Grönroos, 32. Hon berättar att de båda fokuserar på karriären och har svårt att finna tid för varandra.

– Det är mycket hopp i låten, man väljer att kämpa för förhållandet, säger Krista Siegfrids till Hänt.

https://www.instagram.com/p/BLreTgnD2vO/?taken-by=jannegronroos

Trots att fokus legat på arbete och att de haft svårt att hitta tid så har de ändå lyckats hålla ihop i 12 år. Och för dryg två år sedan gick Janne ned på ett knä under deras semester i Maldiverna. Men i och med deras fullspäckade liv så har de ännu inte funnit tiden till att gifta sig.

– Vi har inte hunnit, när ska vi hitta tiden för det? Vi har förlovat oss och vi njuter av stunden, säger Krista Siegfrids till Hänt.

Annons

Men trots att ett datum inte är någonstans i sikte så har Krista ändå en plan på hur hon vill ha det.

– Jag skulle vilja gifta mig därifrån jag kommer, i Kaskö, min hemstad. Vi får se om han går med på det någon gång, säger hon.

Krista skämtar om att hon skulle gå längs altargången och sjunga ”Du snurrar min jord” för sin blivande man under vigseln. Annars är kraven är inte höga för sångerskan och hon har har allt annat än bråttom.

– När spelar ingen roll, det måste bli när vi hinner någon gång, avslutar hon glatt.

Foto: Ola Axman

Du har väl inte missat när Clara Henry visade upp sin pojkvän på efterfesten i Malmö?

Här visar Clara Henry upp sin pojkvän för första gången – i Hänt TVBrand logo
Här visar Clara Henry upp sin pojkvän för första gången – i Hänt TV

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons