LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här visar Cecilia, 48, öppet upp kärleken till FO&O-Oscar, 19

10 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kärleken blomstrar mellan FO&O-stjärnan Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom. Nu visar 48-åringen för första gången upp sin kärlek till 19-åriga sångaren offentligt på Instagram – och hyllas av artistens egna fans.
Annons

Det var under Melodifestivalen 2017 som FO&O-medlemmen Oscar Enestad, 19, nästan blev mer omtalad för sitt kärleksliv än för sitt låtbidrag i tävlingen. Anledningen var kärleken Cecilia Dahlbom, 48. Paret ville hålla sin relation hemlig, men sågs trots det flera gånger tillsammans i kulisserna och dök sedan upp ihop på tävlingens efterfester.

I maj visade Cecilia också upp sin kärlek till Oscar genom att lägga upp en privat selfie med honom, som hon publicerade på sitt stängda Instagramkonto. Till bilden skrev hon “Love is loud” och taggade att de båda firade två år tillsammans med ett par. Det rapporterade Stoppa Pressarna då.

Men nu visar Cecilia Dahlbom och Oscar Enestad för första gången upp kärleken i sina offentliga, sociala medier. Nyligen publicerade FO&O-stjärnan en selfie på sig själv på sitt Instagramkonto, där han har 235 000 följare. Bilden har fått nästan 6000 gilla-markeringar och hundratals kommentarer, men där är en som utmärker sig.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mitt i kommentarsfältet har nämligen Cecilia Dahlbom lämnat en offentlig kärlekshälsning till sin pojkvän. Hennes kommentar, som består av en hjärt-emoji, har också fått flera gilla-markeringar och flera FO&O-fans hyllar nu hennes kärlekstecken.

“#Osciliaärpåriktigt. Tänker aldrig sluta säga det för de är världens gulligaste par”, skriver ett fan och taggar både Oscar och Cecilia.

När Hänt träffade Oscar Enestad under Melodifestivalen satte han ned foten kring alla rubriker om hans kärleksliv just då. Han tyckte att den tog allt fokus från The Fo&o:s deltagande i tävlingen:

– Det är så himla irrelevant och har ingenting med det här sammanhanget att göra, sa han då.

Foto: IBL, Instagram

Annons