FO&O-medlemmen plötsligt singel – nu berättar han om uppbrottet

The FO&O-medlemmen Felix Sandman ställer upp ensam i Melodifestivalen 2018. Nu avslöjar Felix att han sedan två månader tillbaka är singel, och att bidraget dessutom handlar om hans ex-flickvän.

En av artisterna som kommer att tävla i Melodifestivalen 2018 är Felix Sandman, 19, som vi sett i Melodifestivalen tidigare. Då som en av medlemmarna i  FO&O tillsammans med Oscar Enestad, 20, och Omar Rudberg, 19.

Nu kör Felix för första gången solo på mello-scenen, med bidraget ”Every singel day” som han själv har varit med och skrivit Nu avslöjar han för Hänt att den handlar om hans flickvän, eller rättare sagt hans ex-flickvän.

– Jag är singel, berättar han och fortsätter:

– Sad story, men det blev bra musik i alla fall.

För två månader sedan valde han och kärleken Lovisa Bengtsson att gå skilda vägar.

– Ja, vad hände… det gick inte så bra helt enkelt. Det är lite därför jag är här med den här låten. Den handlar om oss. Jag vill inte avslöja för mycket, men om min kärlek och mina känslor och sånt där. Den är väldigt personlig, säger Felix och fortsätter:

– Men det ska bli väldigt spännande att alla ska få ta del av det. Jag vill ge en personlig vibe, öppna upp och verkligen visa hela mig. Och göra det på ett seriöst sätt, så att folk förstår och kan relatera.

Hur tror du att hon kommer att ta det?

– Bra hoppas jag. Eller jag vet inte. Jag vet inte vad jag hoppas på. Jag hoppas att hon inte blir förbannad i alla fall. Men det lär hon inte bli.

SE OCKSÅ: Felix Sandman om kärlekskrachen: “Låg på golvet och grät”

The FO&O bestående av Felix Sandman, Oscar Enestad och Omar Rudberg går skilda vägar. 

Grabbarna ska nu satsa på solokarriärer.

I våras gick de till final i Melodifestivalen. 

FO&O på Rockbjörnen. 

FO&O.

LÄS OCKSÅ: The Fo&o-Oscar och Cecilia, 48, hyllar sin kärlekssaga

LÄS OCKSÅ: Här visar Cecilia, 48, öppet upp kärleken till FO&O-Oscar, 19

Foto: IBL

SENASTE NYTT!