The Fo&o-Oscar och Cecilia, 48, hyllar sin kärlekssaga

De var Melodifestivalens mest omtalade par. Nu visar The Fo&o-Oscar och flickvännen Cecilia, 48, upp sin kärlek.

Oscar Enestad, 19, och kärleken Cecilia, 48, var utan tvekan Melodifestivalens största snackis. Paret ville hålla sin relation hemlig, men sågs tillsammans i kulisserna och väckte stor uppmärksamhet när de dök upp på efterfesten tillsammans.

Nu visar paret upp sin kärlek på Instagram. Stoppa Pressarna rapporterar att Cecilia publicerat en kärleksbild när hon och Oscar är på en konsert tillsammans. Till bilden skriver hon “Love is loud” och har taggat att de firar två år tillsammans.

Även ifjol gjorde Cecilia ett undantag från att hålla kärleken från sociala medier, då publicerade hon under april en bild på en champagneflaska och två glas med texten ”Celebrating love” och ett rött hjärta. Hon hashtaggade #Iamtheluckyone och #1yr.

När Hänt TV träffade Oscar Enestad under Melodifestivalen satte han ned foten kring alla rubriker om hans kärleksliv just då. Han tyckte att den tog allt fokus från The Fo&o:s deltagande i tävlingen:

– Det är så himla irrelevant och har ingenting med det här sammanhanget att göra.

Han erkände dessutom att han försökte undvika att läsa det som skevs, men berättade att det är svårt att undvika det helt och hållet.

– Eftersom att vi är mycket på sociala medier så är det många fans som delar och det är klart att man stöter på det. Men det är bara att skaka av det, säger Oscar.

Stort grattis till kärleken och årsfirandet önskar Hänt!

SE OCKSÅ:

Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Cecilia, 48, är The FO&O-Oscars hemliga flickvän

LÄS OCKSÅ: FO&O-Oscar ryter ifrån efter rubrikerna om Cecilia, 48

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!