LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Folkkära TV4-profilen tar farväl – lägger av helt: ”Det är jättejobbigt”

16 feb, 2024 
Per Skoglund är en folkkär profil i Nyhetsmorgon.
Nu kan han komma med ett dystert besked.
– Jag tycker det är jättejobbigt, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Gramer om snuskiga händelserna i Fråga Olle: ”Gangbang i en skogsglänta”Brand logo
Malin Gramer om snuskiga händelserna i Fråga Olle: ”Gangbang i en skogsglänta”

Per har i flera år drivit podcasten Lördag hela veckan tillsammans med Kanal 75-profilen Peter Andersson. Men nu kan Per komma med ett dystert besked till alla trogna fans. De ska lägga ner podden.

– Jag tycker det är jättejobbigt att vi ska sluta. Men jag vet också att innan något hunnit bli dåligt måste man av respekt för de som har lyssnat och för sig själv säga att nu räcker det. Nu går vi vidare och härifrån kan det bli något väldigt väldigt bra, sa Per om beskedet.

Per Skoglund tar farväl: ”Nu går vi vidare”

– Jag har inte haft en ledig söndag på fyra och ett halvt år. Det börjar kännas i kroppen. Särskilt att man utnyttjar alla de fantastiska aktiva inom vår sport som man ber vara vakna till tio i elva en söndag kväll för att svara på frågor om sina V75-hästar. Den gränsen har passerats, jag kan inte göra det något mer. Det känns orättvist och dags för någon annan att axla det, har Per sagt tidigare.

Podd-duon tog även farväl av lyssnarna på Instagram.

– Det var allt, tack för allt. Ni har varit underbara som lyssnat. Ett STORT TACK till ALLA AKTIVA som ibland svarat när två dårar ringt en bit efter midnatt. Det var sannerligen en resa att minnas och tillsammans når vi målet så småningom. Ta hand om er och var rädda om varandra, skriver Per och Peter.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons