Tittarnas vädjan till Nyhetsmorgon – efter tv-profilens plötsliga utspel

Maria Forsblom TV4

Maria Forsblom och Per Skoglund har minst sagt humor!
Det fick tittarna ta del av under Påskdagens Nyhetsmorgon. Nu vädjar de till och med till kanalen efter den roliga händelsen!
Läs här.
1:07

Efter reklamen: Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär

(1:07)

Maria Forsblom ledde Nyhetsmorgon under Påskdagen och bjöd på allt ifrån humor till allvarsamma ämnen. I slutet av programmet gästades hon dessutom av ingen mindre än folkkära journalisten Per Skoglund, som är en av Sveriges mest välkända travprofiler.

Skoglund brukar dyka upp i slutet av programmet på helgerna för att prata om just trav – i samband med det så smakar han även på maten som lagats under morgonen.

Och det verkar som han går hem hos tittarna! Nu uttrycker de nämligen sin stora glädje och vädjar till TV4 efter Pers agerande framför kameran!

Patrick i tårar – dotterns ord efter Hannahs död

Per Skoglunds ärliga ord om skolgången: ”Var mobbad”

Ifjol så gästade Per Skoglund radioprogrammet P4 Extra. I samband med sin medverkan så berättade han om sin skolgång som var jobbig – något inte många känner till.

– Under tiden jag var mobbad så försökte man passa in och förändra sig själv. Jag var väldigt liten, jag var 1,49 när jag började sjuan. Ett tacksamt mål. Mina föräldrar visste att det inte var så bra i skolan, i grundskolan. Problematiken var att många barn som fryste ut och var elaka även var mina kompisar. Mamma och pappa gjorde vad de kunde, berättar han öppenhjärtigt i intervjun följt av:

– När man fyller 40 år är en av de sakerna att ens barn ska börja i skolan och då ska man ta tag i de här bitarna igen. Jag hade inte reflekterat så mycket innan, men man är ju mycket: ”Är det bra? Är de taskiga? Har det gått bra?”.

– Nu i dag vet man att de som var taskiga då hade en problematisk uppväxt.

Mikael Sandström om framtiden i Nyhetsmorgon

Se klippet här!

Tittarnas vädjan till Nyhetsmorgon efter Per Skoglunds ord

Under Påskdagens Nyhetsmorgon så bjöd Maria Forsblom in Per för att prata trav och efteråt smakade han såklart på den lagade maten gjord av Tara Junker.

– Mm wow, mm! Vilka roliga smaker, säger Per Skoglund

– Förlåt du är...? Förlåt vi har ju aldrig träffats, säger han vidare till Tara.

– Jag älskar den här speeddejtingen, säger Maria Forsblom.

– Jag tror vi kommer trivas ihop du och jag, säger Per Skoglund skojsamt till Tara.

Den underbara jargongen gick även hem hos tittarna som uttrycker sin stora glädje på sociala medier! En vill till och med att han får ett eget matprogram.

”Per Skoglund!! Han är ju för härlig. Ett eget matprogram borde han ha”, skriver en tittare.

Bästa av allt är att se Per när han njuter av maten. Alltid så glad och trevlig”, hälsar en annan.

Roligt att Per är med, det blir mycket roligare”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!