Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Följarnas varning efter gravida Kenzas beslut: ”Var försiktig”

15 apr, 2019 
Kenza Zouiten om graviditeten
Höggravida Kenza Zouiten Subosic är snart klar med förberedelserna inför sonens ankomst. I sin senaste video visar hon upp barnrummet – och följarna reagerar starkt på en detalj.
Annons

Tidigare i år avslöjade entreprenören och influencern Kenza Zouiten Subosic, 27, att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, väntar sitt första barn. Nu är det inte långt kvar innan den lilla krabaten föds och Kenza är i full gång med att förbereda inför både förlossningen och den första tiden med sonen.

Makarna har nyligen blivit klara med rummet som deras son kommer att sova i. Men något som inte riktigt är bestämt ännu är namnet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har två alternativ varav ett är det vi har haft från början som vi verkligen gillar men vi skulle vilja ha lite fler alternativ också att ha och välja bland när han kommer, sa Kenza Zouiten i en Youtube-video.

I samma video bad bloggerskan sina följare om hjälp med namnbeslutet. Men huruvida paret har kommit fram till någonting ännu är oklart.

Annons

Följarnas varning till Kenza Zouiten efter upptäckten

I måndags la Kenza Zouiten upp ännu en video på sin Youtube-kanal. Återigen uppdaterar hon sina läsare om hur hon och sonen mår men denna gång visar hon också upp det nya bebisrummet som paret har inrett. I rummet står bland annat en liten spjälsäng.

– Jag visste på en gång att det var exakt den här sängen jag ville ha, säger Kenza när hon visar upp den nya möbeln.

Till en början kommer Kenza och Aleks samsova med bebisen i deras säng men ifall det inte fungerar har makarna en plan b.

– Det är ändå bra att ha en säng för säkerhets skull och som han också han sova i på dagen till exempel.

Kenza Zouiten fortsätter videon med att bädda sängen med ett täcke och en kudde. När hon är klar visar hon resultatet för tittarna.

– Sådär, alltså titta vad fint, säger Kenza.

Men hennes följare håller inte med om att spjälsängen är optimal för bebisen. Nu varnar flera tittare Kenza Zouiten för farorna med att ha ett tjockt täcke och en kudde i sängen.

Annons

”Var försiktig med sängen. Jag har jobbat som barnflicka i över tio år och jag skulle vägra att lägga ett barn under ett sådant täcke och kudde”, skriver en person i en kommentar.

”Jag älskar den fina sängen, men bebisar ska aldrig sova med en kudde”, skriver en annan.

”Snälla täck honom inte med ett stort täckte, det ökar risken för plötslig spädbarnsdöd”, skriver en tredje.

Kenza Zouiten har ännu inte besvarat kommentarerna.

FOTO: TT

Annons