Artikeln innehåller reklamlänkar

Följarnas varning efter gravida Kenzas beslut: ”Var försiktig”

Kenza Zouiten om graviditeten

Höggravida Kenza Zouiten Subosic är snart klar med förberedelserna inför sonens ankomst. I sin senaste video visar hon upp barnrummet – och följarna reagerar starkt på en detalj.

Tidigare i år avslöjade entreprenören och influencern Kenza Zouiten Subosic, 27, att hon och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, väntar sitt första barn. Nu är det inte långt kvar innan den lilla krabaten föds och Kenza är i full gång med att förbereda inför både förlossningen och den första tiden med sonen.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Makarna har nyligen blivit klara med rummet som deras son kommer att sova i. Men något som inte riktigt är bestämt ännu är namnet.

– Vi har två alternativ varav ett är det vi har haft från början som vi verkligen gillar men vi skulle vilja ha lite fler alternativ också att ha och välja bland när han kommer, sa Kenza Zouiten i en Youtube-video.

I samma video bad bloggerskan sina följare om hjälp med namnbeslutet. Men huruvida paret har kommit fram till någonting ännu är oklart.

Följarnas varning till Kenza Zouiten efter upptäckten

I måndags la Kenza Zouiten upp ännu en video på sin Youtube-kanal. Återigen uppdaterar hon sina läsare om hur hon och sonen mår men denna gång visar hon också upp det nya bebisrummet som paret har inrett. I rummet står bland annat en liten spjälsäng.

– Jag visste på en gång att det var exakt den här sängen jag ville ha, säger Kenza när hon visar upp den nya möbeln.

Till en början kommer Kenza och Aleks samsova med bebisen i deras säng men ifall det inte fungerar har makarna en plan b.

– Det är ändå bra att ha en säng för säkerhets skull och som han också han sova i på dagen till exempel.

Kenza Zouiten fortsätter videon med att bädda sängen med ett täcke och en kudde. När hon är klar visar hon resultatet för tittarna.

– Sådär, alltså titta vad fint, säger Kenza.

Men hennes följare håller inte med om att spjälsängen är optimal för bebisen. Nu varnar flera tittare Kenza Zouiten för farorna med att ha ett tjockt täcke och en kudde i sängen.

”Var försiktig med sängen. Jag har jobbat som barnflicka i över tio år och jag skulle vägra att lägga ett barn under ett sådant täcke och kudde”, skriver en person i en kommentar.

”Jag älskar den fina sängen, men bebisar ska aldrig sova med en kudde”, skriver en annan.

”Snälla täck honom inte med ett stort täckte, det ökar risken för plötslig spädbarnsdöd”, skriver en tredje.

Kenza Zouiten har ännu inte besvarat kommentarerna.

LÄS MER: Kenza bryter tystnaden om relationen med Kanye West

LÄS MER: Höggravida Kenzas vädjan till följarna efter tvivlet: ”Så jävla svårt”

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN