Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Höggravida Kenzas vädjan till följarna efter tvivlet: ”Så jävla svårt”

28 mar, 2019 
Kenza Zouiten om namnförslagen
Snart är det dags för Kenza Zouiten Subosic att föda sitt och maken Aleksandar Subosics barn. Men paret har ännu inte bestämt sig för ett namn till sonen – nu vädjar Kenza om hjälp.
Annons

Bloggerskan Kenza Zouiten Subosic, 27, är höggravid med sitt och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, första barn. Beskedet om att paret väntar barn kom i januari och i samma veva berättade Kenza om hur de har fått kämpa för att bli gravida.

I takt med att magen växer har Kenza Zouiten valt att dra ner på uppdateringen på bloggen och sina sociala medier. Den blivande mamman skrev tidigare i veckan ett inlägg om att hon har varit förkyld under ett tag och att hon behövt vila väldigt mycket.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det är dags att börja tänka på det, lyssna på kroppen och sakta ner lite”, skriver Kenza.

Kenza Zouiten vädjar om hjälp

I videon berättar Kenza bland annat att hon och maken ännu inte bestämt vad deras son ska heta.

– En annan grej jag skulle vilja ta upp är just det här med namn och det tycker jag är så jävla svårt. Vi har ju haft ett namn som vi tyckt om redan från början men vi har liksom inte vågat bestämma oss för det än. För vi tänker att tänk när han kommer och vi känner att ”fan det här passar inte alls honom”.

Annons

Kenza Zouiten har tidigare pratat att paret har ett favoritnamn, men hon och maken har alltså ännu inte bestämt sig för vad sonen faktiskt ska heta.

– Vi har två alternativ varav ett är det vi har haft från början som vi verkligen gillar men vi skulle vilja ha lite fler alternativ också att ha och välja bland när han kommer.

Nu vädjar Kenza Zouiten till sina följare om hjälp med namnbeslutet:

– Jag skulle vilja att ni alla, varenda en av er. Nej men om ni har lust så får ni jättegärna skriva en kommentar under klippet och kommentera ert bästa pojknamn, eller flera om ni har. Så skulle vi bli jätteglada och få inspiration därifrån.

I kommentarsfältet försöker följarna nu hjälpa Kenza Zouiten så gott det går. Matej, Andrej, Luca, Tertius, Theo och Xavier är bara några av de förslag som kommit in. Bloggerskan har tidigare berättat att hon gärna vill att sonen ska ha ett serbiskt namn då maken Aleks Subosic kommer från Serbien.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons