Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kenza bryter tystnaden om relationen med Kanye West

10 apr, 2019 
Kenza Zouiten och Kanye West
För åtta år sedan kom nyheten om att Kenza Zouiten och rapparen Kanye West festat tillsammans i Stockholm. Nu berättar bloggerskan om deras relation.
Annons

Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic, 27, är gravid med sitt och maken Aleksandar ”Aleks” Subosics, 34, första barn. I sommar blir de föräldrar efter att ha försökt att bli gravida i flera års tid. Om detta och mycket mer pratar Kenza Zouiten om i podcasten Kenza & Dani – När livet händer, som hon gör tillsammans med Danijela Pavlica.

I det senaste avsnittet av podcasten pratar de dock om ett helt annat samtalsämne. Kenza Zouiten berättar nämligen om sin relation till rapparen Kanye West, 41, som är gift med realityprofilen Kim Kardashian, 38.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har valt att inte berätta det här för att jag vet att folk kommer påstå att jag hittar på eller att jag ljuger, säger Kenza Zouiten.

Kenza Zouiten om kontakten med Kanye West

Allting började för åtta år sedan när bloggerskan satt och kollade igenom sin inkorg. Hon upptäckte då att hon hade fått ett mejl från Kanye West. Nu avslöjar Kenza vad som stod i e-postmeddelandet:

Annons

– Yo what’s up it’s Kanye. I just wanted to say that I like what you’re doing. Typ någonting sånt, säger 27-åringen i podcasten.

Kanye West skrev alltså till Kenza Zouiten för att berätta att han gillar det hon gör.

– Jag ba: ja men tjena. Alltså ofta. Varför i helvete skulle Kanye West mejla mig på min bloggmejl. En liten 19-årig tönt i Sverige. Så jag svarar någonting: ”haha yeah right”.

 

Till en början trodde inte Kenza på att det faktiskt var Kanye West som skrev till henne. Därför bad hon honom ta en bild på sig själv där han höll upp en lapp där det stod ”Obama” på. När beviset kom blev Kenza övertygad om att det faktiskt var världsartisten som hade skickat mejlet.

– Då fattade jag att det var han. Och det var så det började, vår vänskap, säger Kenza Zouiten.

Festade tillsammans med Kanye West i Stockholm

Därefter fortsatte Kanye West att mejla Kenza som inte var intresserad av att inleda en relation med rapparen.

Annons

– Jag vill först och främst säga att det här är åtta år sedan. Det här är innan han blev tillsammans med Kim. Så han har absolut inte gjort något fel förutom att han kanske var lite pervers som mejlade en så ung tjej, säger hon och fortsätter:

– Nej men han var intresserad av mig. Han skickade mejl då och då och sparade ner bilder från min blogg.

Kenza Zouiten hade vid tillfället nyligen träffat Aleks Subosic och skrev därför till Kanye West att hon hade en pojkvän. Trots detta fortsatte hon svara på hans meddelanden, nu förklarar hon varför.

– Han föll inte mig i smaken utseendemässigt, jag tyckte bara att det var coolt att ha kontakt med en sån superstjärna.

 

När Kanye West besökte Sverige ett par månader senare träffade Kenza Zouiten och hennes tjejkompisar rapparen på en förfest som de blivit bjudna till. Gänget drack drinkar tillsammans och gick sedan till nattklubben Sturecompagniet i Stockholm. Efter den kvällen fortsatte de att höras.

– Sen så hade vi mejlkontakt i ett par månader till och sen tror jag att han träffade Kim. Då var han inte intresserad av mig längre, säger Kenza Zouiten.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Evan Agostini / INVISION / TT

Annons