Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Kenza Zouitens ursäkt efter sjukhusbilden: ”Är ledsen”

03 apr, 2019 
https://image.hant.se/image-4947919?imageId=4947919&width=1320&height=689
Hannah-Fina Rohrmüller
Kenza Zouiten ler
Kenza Zouiten Subosic skulle skoja med sina följare på första april. Men skämtet uppskattades inte alls och nu tvingas bloggerskan be om ursäkt för sitt agerande.
Annons

Kenza Zouiten Subosic, 27, och hennes kärlek Aleksandar ”Aleks” Subosic, 34, väntar sitt första barn. Det avslöjade paret under en resa till Maldiverna över nyår. Då skrev också Kenza att hon och Aleks inte visste om de kunde skaffa biologiska barn men att de aldrig gav upp drömmen om det.

Paret hade försökt bli gravida under en längre tid och fick till slut ta till provrörsbefruktning. Men precis innan det tredje IVF-försöket blev Kenza gravid naturligt.

Tidigare i veckan delade Kenza med sig av en bild på sin Instagram. På bilden kunde man se bloggerskan i en sjukhussäng och bildtexten löd:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det verkar som att någon kommer tidigt. Jag är fruktansvärt rädd nu, men vi kommer att fixa det”.

Men sjukhusvistelsen var egentligen bara ett första aprilskämt som Kenza Zouiten var snabb på att avslöja. Majoriteten av hennes följare tyckte dock inte att det var speciellt kul.

Annons

Ilskan efter Kenza Zouitens aprilskämt

Följarna reagerade så starkt att Kenza bestämde sig för att ta bort inlägget och be om ursäkt.

”Jag måste avsluta detta för jag gav nästan min mamma en hjärtattack. Första gången som jag lyckades med ett aprilskämt. Jag är ledsen om jag förolämpade någon, det var inte min mening och jag trodde verkligen inte att jag skulle såra någon”, skriver hon och fortsätter:

”Jag förstår nu att det var ett dumt skämt och något man inte ska skämta om. Jag är ledsen att jag gjorde er besvikna. Från och med nu skall jag hålla mina dålig skämt till mina vänner och inte på mina publika plattformar”

Kenza Zouiten har pratat öppet och mycket om hur svårt hon och Aleks har haft det när de försökt blivit gravida. Av denna anledning ansåg hennes följare att hon borde veta bättre än att skämta om en tidig förlossning.

Bloggerskan skriver också att hon önskar att hon kunde bli behandlad som alla andra gravida kvinnor och inte bara som ”tjejen som hade svårt att bli gravid”.

Annons

Snart kommer makarnas lilla son men de har inte bestämt vad han ska heta än. Kenza har tidigare avslöjat att de har ett favoritnamn, men att beslutet ännu inte har tagits.

– Vi har två alternativ varav ett är det vi har haft från början som vi verkligen gillar men vi skulle vilja ha lite fler alternativ också att ha och välja bland när han kommer, sa Kenza Zouiten tidigare i år.

FOTO: TT/Eero Hannukainen

Annons