Följarnas vädjan till Bianca Ingrosso efter upptäckten: ”Orolig”

Följarnas vädjan till Bianca Ingrosso: ”Bara en tidsfråga innan hon går in i väggen”
Bianca Ingrosso har många bollar i luften – lite för många enligt hennes följare. På tv-profilens senaste vlogg väller kommentarerna in om att hon måste sänka tempot. ”Jag som ditt "fan" ber dig att ta det lite lugnt. Man ser så tydligt hur dåligt du mår av all stress”, skriver en användare.
Annons

Bianca Ingrosso, 24, är bland annat känd för sin medverkan i Wahlgrens värld, som bloggare och som tv-profil. Hon har även podden Har man sagt a får man säga b tillsammans med influencern Alice Stenlöf, 22. Förutom det har tv-profilen även släppt sin egna sminkkollektion Caia och så syns hon också flitigt på YouTube. Men hennes livsstil är inte hållbar, menar hennes följare.

Annons

På tv-profilens senaste vlogg där man får följa med henne ”en ledig fredag” vädjar fansen till Bianca Ingrosso att hon måste ta det lite lugnare. I videon får man bland annat hänga med henne när hon gymmar, handlar, går till frisören, fixar naglarna och spelar in ett tv-program för TV4.

”Jag upplever dig som att du är väldigt stressad och går på högvarv. Hoppas jag har fel och att du får en massa ledig tid i sommar. Det förtjänar du.”, kommenterar en användare.

Annons

Många oroliga följare

Kommentarsfältet till vloggen består mestadels av oroliga kommentarer om tv-profilens mående. De ber henne bland annat att dra ner på tempot och att hon ska vila i sommar för hennes eget bästa.

”Du känns väldigt stressad, är bara lite orolig för dig, jag vill inte att du ska jobba sönder dig. Kram”, kommenterar en användare.

”Det är bara en tidsfråga innan Bianca går in i väggen”. 

”Det känns som att hon kör på lite väl hårt med för lite återhämtning”. 

Annons

”Hoppas verkligen att du kan vila dig nu till sommaren, ditt tempo är sinnes. Jag tror inte att någon klarar att hålla det uppe under en längre tid. Hoppas allt är bra med dig ändå”. 

”Sen många som skrivit, du kommer att gå in i väggen. Alltså prioritera inte att vlogga om du har 3 timmar på dig att packa, sminka dig och duscha”, kommenterar en annan.

Bianca Ingrosso har inte svarat på någon av följarnas kommentarer.

FOTO: TT, Youtube

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…