Reaktioner efter Anders Jensens nya bild med sonen Adrian

ANDERS JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI

Charlotte Perrelli och Anders Jensen har barnen Alvin och Adrian tillsammans.
Ibland syns sönerna i deras sociala medier och nu har följarna gjort en skarp upptäckt.

Charlotte Perrelli, 47, och Anders Jensen, 45, har tillbringat jul och nyår uppe i deras maffiga fjällstuga i Åre. Av deras sociala medier att döma verkar sonen Adrian, 8, ha blivit en riktig fena på snowboard och Alvin, 3, kämpar på så gott han kan på skidorna. Även om han inte riktigt fått kläm på det än, skriver Charlotte på sin blogg.

Även Charlottes äldre söner Angelo, 17, och Alessio, 16, har varit på plats och julklappen från deras mamma var att få ta körkort för snöskoter.

Förutom lyxhuset i Åre så kan Charlotte och Anders även titulera sig som husägare på andra lyxiga platser. Till vardags bor de i en 800 kvadratmeter stor villa i Djursholm med egen tennisbana och jacuzzi. Men paret äger även ett hus i mångmiljonklassen i Marbella på spanska solkusten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Charlotte Perrelli och Anders Jensens barn

Förutom Charlottes barn så har även Anders barn från en tidigare relation. Tillsammans med exet och sportjournalisten Suzanne Sjögren, 47, har han nämligen dottern Izabella, 13.

När Anders och Charlotte träffades hade båda haft tuffa perioder. Charlotte hade gått igenom ett svårt uppbrott och Anders likaså och bara ett och ett halvt år tidigare hade dottern Izabella dessutom diagnosticerats med leukemi.

– Vi hade precis gått igenom den tuffa perioden när man bor på sjukhus. Vi hade varit hemma ett år ungefär. Vi åkte fortfarande in på dagsbehandlingar, men vi bodde inte på sjukhuset längre, sa Anders i Carina Bergfeldt pratshow på SVT.

Izabella var bara två och ett halvt år när cancerbeskedet kom. Efter ett halvår på sjukhus följde en lång period av behandlingar innan hon kunde friskförklaras.

– Där jag var när hon blev sjuk så hade det inte gått att bli kär, tror jag. Jag hade bara Izabella, hon var allt, sa Anders.

Christer Sjögrens stora sorg – efter tragiska dödsfallen

Anders Jensens nya bild med sonen Adrian väcker starka reaktioner

Charlotte och Anders delar gärna med sig av bilder på alla barnen på deras sociala medier. Nu senast valde Anders att lägga upp en bild med sonen Adrian och nu har följarna gjort en rejäl upptäckt.

Det är nämligen så att de tycker att Adrian är rena rama kopian av sin pappa Anders.

”Oh, men stora lillkillen! Så söt och fin i kostym som snyggpappa!”, skriver en person.

”Äpplet faller inte långt ifrån päronträdet!! Såå lika!! Trevlig afton till er!!”, skriver en annan.

”Pappa upp i dagen”, skriver en tredje.

ANDERS JENSEN, ADRIAN PERRELLI

Tycker du också att Anders och Adrian är lika?

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Joakims olyckshändelse med Lunabelle – berättar om ångesten

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Serneholts video på 3-årige sonen: "Rätt åt er”

FOTO: Jimmy Wixtröm/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!