Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

Maria Montazami och sonen Nicholas montazami
Hollywoodfrun Maria Montazami la upp en helt vanlig bild på sig och sonen Nicholas. Nu har följarna upptäckt en detalj i bilden som får dem att reagera.
Annons

Maria Montazami, 53, gjorde debut i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3 för tio år sedan. Där har man i samtliga säsonger sedan dess fått följa hennes liv tillsammans med maken Kamran Montazami och deras barn Sara, 27, Hanna, 24, Emma, 21, och Nicholas, 20. 

Förra året flyttade den yngsta ut ur huset då han skulle börja på college. Numera är det endast Maria Montazami och hennes man som bor i det stora huset i Los Angeles, USA.

Även om de inte bor ihop så träffas de ändå ofta och umgås. Nyligen la Hollywoodfrun upp en bild på sig och Nicholas sittandes bredvid varandra i solen.

”Jag och min fantastiska son Nicho. Han är riktigt cool.” skriver hon i inlägget.

Bilden är tagen i Newport Beach, Kalifornien. Det är strålande sol och Maria Montazami har solglasögon på sig. Nicholas har en svart tröja på sig och det det tjocka svarta håret är lite småruffsigt.

Följarna reagerar på Maria Montazamis bild

Men det är något i bilden som nu får följarna att reagera. Mängder av kommentarer trillar nu in, och de handlar alla om sonen Nicholas utseende.

”Blir mer o mer lik sin pappa.”

”Oj, vad han är lik sin pappa.”

”Nicho blir bara mer och mer lik sin pappa”, är några av kommentarerna.

Även Kamran Montazami har ett mörkt, tjockt hårsvall, precis som sin son. Varken han eller Maria Montazami har ännu besvarat följarnas kommentarer.

Maria Montazami hyllar sonen Nicholas

I ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar fick man se hur Maria Montazami besökte Nicholas i hans nya hem. Städningen var det lite si och så med, men hon var desto mer imponerad över hans matlagningskunskaper. 

– Jag ser en god framtid för Nicolas. Hans är hjälpsam, han lyssnar och han är väldigt snäll. Vem vill inte gifta sig med en snäll man? säger Maria Montazami.

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…