Följarnas upptäckt – efter Jonna Lundells bild på sonen Lionel

Jonna Lundell med sonen Lionel

På Joakim och Jonna Lundells sociala kanaler får följarna ta del av deras vardag tillsammans med barnen Lunabelle och Lionel. Nu lägger Jonna upp en bild tillsammans med sonen som väcker starka reaktioner.
”Gud!”, utbrister en följare.

Joakim och Jonna Lundell är ett av Sveriges största Youtube-par och är ständigt aktuella med nytt material och nya idéer. Tillsammans med barnen Lunabelle och Lionel bor de i deras lyxhus i Norrköping och på deras sociala kanaler delar de ofta med sig av bilder och videos från deras vardagsliv tillsammans.

Då Lunabelle trivs väldigt bra framför kameran har hon vid det här laget blivit ett välkänt ansikte för svenska folket, och på Jocke och Jonnas Youtube-kanal kan man se att många uppskattar när hon får vara med. Men sedan lillebror Lionel kom till jorden har även han blivit en del av deras plattformar.

Nu lägger Jonna upp en bild på sonen som väcker starka reaktioner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jocke och Jonna Lundells familjelycka med sonen Lionel

Drygt ett år har gått sedan det kända Youtube-paret avslöjade att de väntade sitt andra gemensamma barn. I säsongsavslutningen av reality-serien Familjen Lundell fick tittarna sedan vara med när paret tog reda på vilket kön det var, och när det stod klart att de väntade en liten pojke var lyckan total.

– Jag blev så glad. Det kändes konstigt att jag blev så glad, men det kändes bara så självklart helt plötsligt att det skulle vara en pojke, sa Jonna då i programmet.

I augusti förra året kom den efterlängtade sonen äntligen till jorden, och strax därefter avslöjade kändisparet att de valt att ge honom namnet Lionel.

Jonna Lundells bild på sonen väcker starka reaktioner

Sedan Lionel blev en del av familjen har även han blivit en självklar del av Jocke och Jonnas plattformar, och precis som följarna gjorde med Lunabelle har de även nu förälskat sig i Lionel. Så fort han syns på deras sociala medier strömmar det in kommentarer om vilken fin son de har och att de ska vara stolta. Men när Jonna la upp en bild tillsammans med sonen tidigare i veckan gjorde flera av följarna en ny notering.

”Han”, skriver Jonna under bilden följt utav ett vitt hjärta.

Och i kommentarsfältet häpnas folk över hur lika de är och hur han även påminner en hel del om sin storasyster.

”Gud vad lik han är Lunabelle!”, skriver bland annat en följare.

”Så lik dig!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik bekräftar uppbrottet med Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: Marcelo Pena och Emilia Wahlund flyttar ifrån Sigtuna

Senaste nytt