Följarnas uppmaning till Alice Stenlöf – efter händelsen med Lamix

Alice Stenlöf & Lamix

I sista avsnittet av Advent på glänt spelar Alice Stenlöf in en jullåt tillsammans med rapparen Lamin "Lamix" Mbergan.
Nu reagerar följarna starkt efter den oväntade händelsen.

Sedan i början av december har influensern Alice Stenlöf varje vecka släppt Advent på glänt, där hon varje söndag bjuder in gäster som hon gör något juligt med. I tidigare avsnitt har hon bland annat hängt med Filip Dikmen och den populära duon Johanna Nordström och Edvin Törnblom, men under det sista avsnittet av Youtube-serien gör hon nu något alldeles extra.

Bianca Ingrosso talar ut om tuffa tiden – efter Phillipes ord i Musikhjälpen

– Nu har vi betat av tre stycken Advent på glänt och varmt välkomna ska ni vara till fjärde delen av serien Jag är sjukt taggad på det här avsnittet men också sjukt nervös, och ni kommer förstå varför väldigt snart, säger hon i början av videon.

Alice Stenlöfs nya jullåt med Lamin "Lamix" Mbergan

Tillsammans med rapparen Lamin "Lamix" Mbergan ska Alice nämligen spela in en jullåt, och när hon står utanför artistens studio berättar hon för kameran:

– Okej hörni, jag tror inte ni förstår. Idag ska jag alltså göra min alldeles egna jullåt, och det känns rätt men jag är livrädd.

Hon fortsätter:

– Jag kan inte stå still när jag blir nervös. Jag har scenskräck och det hela blir så mycket värre när det är i ett intimt rum. Jag har varit i den här studion innan och jag vet att det liksom är en mick i mitten av rummet och att det kommer vara helt tyst medan jag ska stå där och sjunga inför människor. Åh herregud.

Men tillsammans med Lamix och hans vänner får de tillslut fram en bra melodi och text, och efter att de spelat in låten är Alices följare minst sagt imponerade över resultatet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas uppmaning till Alice efter händelsen med Lamix

I kommentarsfältet under videon är det många som är imponerade över Alices röst och uppmanar henne till att släppa fler videos där hon sjunger.

”Grymt jobbat! Låten är på topp, ryser i hela kroppen för hur bra den satt. Ni borde göra en separat video med bara låten. Den är perfekt”, skriver en följare.

”Omg vad duktig du är Alice. Ge mer cred till dig själv!! Du är fan dunder”, skriver en annan.

Flera önskar även att de ska lägga upp låten på Spotify.

”Gick in direkt på Spotify för att lägga till den i min lista men den fanns inte! Snälla släpp den på Spotify!!”, skriver en exalterade följare följt utav en annan som håller med:

”Men snälla Alice. vad är detta!! Så fint du sjunger! Så bra låt!! Vill lyssna igen och igen! Snälla släpp den.”

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs tystnad om Jireel – förändringen i relationen

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf om Philip Wongs reaktion på förhållandet med Jireel