Följarnas starka reaktioner – efter upptäckten i Eric Saades nya bild

Eric Saade

Eric Saade är aktuell i årets säsong av Let's Dance.
Nu reagerar följarna stark efter upptäckten i artistens nya bild.
”Sjukt!”, skriver bland annat en följare.
0:20

Efter reklamen: Eric Saade om varför han tackade ’ja’ till Let’s dance

(0:20)

Artisten Eric Saade, 31 syns just nu i tv-rutan varje lördag då han är aktuell i Let's dance 2022. Eric dansar med proffsdansaren Katja Luján Engelholm, 29, som förra året dansade med Anis don Demina, 28, och som tillsammans kammade hem en andra plats i tävlingen.

Vi hoppas att det går minst lika bra för Eric och Katja i årets säsong!

Eric Saade om kärleken till flickvännen: ”Visste att jag skulle falla för henne”

Den tidigare melodifestival-vinnaren kilar sedan två år tillbaka stadigt med flickvännen Hanna Schönberg, 23. Paret träffades sommaren 2020 på ett poolparty med gemensamma vänner. Eric har tidigare berättat på sin Instagram om vad som gjorde att han fick upp ögonen för flickvännen.

”Hanna var så chillad, hon bara var sig själv. Hon var helt osminkad och försökte inte göra sig till eller så. Det var då jag visste att jag skulle falla för henne om vi någonsin skulle ses igen”, skriver artisten.

Let’s dance-Katjas verkliga relation till Erics flickvän avslöjad

Detaljen i bilden som inte går att missa: ”Nu vet vi varför..”

I gårdagens avsnitt av Let's dance så tillägnar Eric Saade kvällens dans till sina föräldrar. Artistens mamma Marlene Jakobsson, 57, och pappan Walid Saade, 58 skiljde sig när artisten var två år gammal, men trots separationen har de sett till att förbli en familj, något som Eric tidigare har berättat om till Expressen:

– Det handlar om resan de har gjort när de hittade kärleken, och sen kaoset med skilsmässan. I slutändan blev de vänner. Vi kan käka middag på sommaren tillsammans, oavsett om mamma eller pappa har någon ny. Den grejen tycker jag är viktig och fin, det är att sätta sig i andra rummet och sätta barnen först.

Artistens pappa, Walid Saade, 58, är av palestinskt ursprung och är född och uppvuxen i Libanon. Hans mamma däremot är svensk och kommer från Skåne, där även Eric är uppvuxen.

Nu publicerar Eric en bild på själv och sin pappa. Något som får hans följare att hamna i chock. Det är nämligen många som reagerar på de slående likheterna mellan Eric och hans pappa Walid.

Man tror det är du med mustasch först!”, skriver en av följarna.

”Sjukt lika!”, skriver en annan.

Artisten får även flera uppmaningar från andra kända profiler:

Vi kräver att du skaffar en sån mustasch”, skriver programledaren Martin Björk.

Du MÅSTE skaffa en sån stasch!”, uppmanar artisten och komikern Tom Ljungqvist.

SENASTE NYTT!