Starka reaktioner efter Pernilla Wahlgrens återförening med familjen

Pernilla Wahlgren & Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgren har en nära relation till alla sina barn.
Nu lägger hon upp ett klipp på sonen Oliver Ingrosso som får följarna att reagera.
”Helt underbart”, skriver en.

Familjen Wahlgren har en väldigt speciell relation till varandra och älskar att tillbringa tid tillsammans. Men efter att coronapandemin drog igång tvingades de dessvärre att vara ifrån varandra i över ett halvår.

Precis innan flera länder världen över började införa karantän och lockdown åkte Christina Schollin och Hans Wahlgren till deras semesterhus i Nerja, i Spanien, och blev sedan kvar där i flera månader. Att vara isär var något som tog hårt på de alla, och i flera intervjuer har Christina pratat om saknaden efter sina barn och barnbarn.

Men i mitten av juli fick sorgen äntligen ett slut, och Christina och Hans kunde återförenas med dottern Pernilla Wahlgren och äldsta barnbarnet Oliver Ingrosso. Det var Pernilla och Oliver som kom ner till Spanien, och med munskydd och distansering kunde de prata och se varandra i verkligheten för första gången på väldigt länge.

Starka reaktioner efter återföreningen

Sedan Hans och Christina kom tillbaka till Sverige igen har Pernilla umgåtts en hel del med sina föräldrar, men då hela familjen är väldigt nära har det varit tufft att inte kunna umgås som vanligt.

Trots att det är svårt att umgås med alla sina nära och kära i dessa tider lyckas familjen Wahlgren ändå hitta sätt att umgås på, och i ett inlägg på Instagram visar Pernilla hur Oliver och Benjamin Ingrosso tar sitt ansvar när de är hos sina morföräldrar.

I videon hon delar ser man hur Oliver ansvarsfullt sitter och fikar med sin mormor med stort avstånd mellan dem, och hur Benjamin gör allt för att hålla sig minst fem meter ifrån sin morfar när han kommer gåendes mot honom. Under inlägget skriver hon:

”Viktigt att hålla avstånd när man hälsar på hos mormor & morfar...!”

Och i kommentarsfältet är det många följare som ler åt den roliga videon samt ser upp till kärleken och respekten de visar till varandra inom familjen.

”Men så helt underbart. Så fin du är Pernilla med din åldrande föräldrar. Och pojkarna hänger på. Kramar”, skriver bland annat en följare.

”Alltså åh vad ni är härliga! Varje gång jag tittar på Wahlgrens värld med er allihopa så brukar jag tänka ”jag önskar att jag också hade sån härlig familj. Så mycket skratt och kärlek”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens plötsliga erkännande om kärlekslivet

LÄS OCKSÅ: Emilio Ingrossos kärleksfulla bild med ex-frun Pernilla Wahlgren

FOTO: TT, Instagram