Emilio Ingrossos kärleksfulla bild med ex-frun Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

TT
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren har en minst sagt turbulent historia. Nu gör Ingrosso ett oväntat drag – som får följarna att häpna.

Pernilla Wahlgren, 52, och ex-maken Emilio Ingrosso hade en av Sveriges mest uppmärksammade kändisrelationer. Paret träffades under 80-talet när Emilio var producent till flera av hennes album. Han var dessutom dansare i flera av hennes uppträdanden, bland annat dansade han tillsammans med sin bror bakom Pernilla under hennes stora hit Picadilly circus, som hon tävlade med i Melodifestivalen för många år sedan. Det slog snabbt gnistor mellan dem och paret var gifta i nästan 10 år innan de skiljde sig 2002. Tillsammans har de barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Trots den goda stämningen hör det inte till vanligheterna att Pernilla pratar om sin tidigare turbulenta relation med dansaren. Men tidigare i år berättade hon om tankarna kring förhållandet, som avslutades för 18 år sedan.

– Vårt förhållande har varit turbulent och har stötts och blötts, men vi fick tre fantastiska barn och det kan inget ändra på. Jag är stolt över att mina barn är halvitalienare, att de har temperament och passion. De fick med sig både bra och dåliga sidor, sa Pernilla då till Damernas värld.

Emilio och hans fru Åsa Ingrosso har dessutom medverkat i Wahlgrens värld flertal gånger. Emilio och Åsa bor tillsammans på Mallorca, där de driver flera restauranger tillsammans.

Det var 2013 som Åsa Ingrosso letade efter ett semesterhus i Palma. En vän till henne tipsade om att den före detta dansren och entreprenören Emilio kanske kunde hjälpa henne – och på den vägen var det. Trots att det inte var tal om någon kärlek från allra första sekund var paret snart upp över öronen förälskade och för några månader sedan berättade Åsa för Hänt att de ska öppna en resturang även i Sverige.

– Att driva tre restauranger, det är mer än ett heltidsjobb, sa Åsa Ingrosso i en lång intervju med Hänt.

– Den senaste tiden har vi saknat Sverige väldigt mycket både jag och Emilio. Vi älskar ju Sverige, sa hon då.

Emilios bild med Pernilla

Nu har Emilio gjort ett drag som kanske förvånar en del av hans följare – han har nämligen delat en kärleksfull bild på sig själv och ex-hustrun Pernilla på Instagram. De är unga på bilden och står tätt intill varandra.

Emilio Ingrossos bild på exfrun Pernilla Wahlgren.

En yngre version av tidigare kärleksparet Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Emilio har repostat bilden på sin Instagram Sstory, efter att en följare publicerat bilden.

FOTO: TT/INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Emilio Ingrossos nya avslöjande om relationen med Oliver

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos försvar efter kritiken mot Alice Stenlöf