LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarnas oro för Pernilla Wahlgrens barnbarn – alla ser samma sak

02 jul, 2024 
Elvira Reer
Pernilla Wahlgren, Zoe-Fay Brown, Kalí Ingrosso
Pernilla Wahlgren delar med sig av en fin stund tillsammans med barnbarnet Kalí Ingrosso.
Men i kommentarsfältet väller frågorna in – då alla undrar vad det är som hänt med Kalí.
Annons
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemmaBrand logo
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemma

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allas tittarfavorit Pernilla Wahlgren, 56, är känd för att dela med sig av sitt liv på sina sociala medier. Där delar hon med sig av sin vardag som ofta består av fina familjestunder. Nyligen la hon upp ett inlägg som fick lite extra uppmärksamhet – en bild på hennes lilla barnbarn Kalí Ingrosso.

Oliver Ingrosso, 33, blev i september förra året pappa för första gången. Tillsammans med flickvännen Zoe-Fay Brown, 29, fick han lille sonen Kali Ennio Brown Ingrosso, som blev Pernilla Wahlgren, och Emilio Ingrossos, 57, första barnbarn.

Bedårande Kalí har synts flitigt på sociala medier sedan han föddes, då familjen ofta delar med sig av små snuttar där charmtrollet skrattar och hänger med på olika familjeaktiviteter. Men den senaste bilden verkar dra åt sig extra uppmärksamhet – här är anledningen bakom.

Pernilla Wahlgrens inlägg på Kalí väcker reaktioner

I ett inlägg på Pernillas Instagram ser vi Pernilla tillsammans med Kalí, som kom och hälsade på backstage av Allsången tillsammans med föräldrarna Zoe och Oliver samt faster Bianca ingrosso, 29.

Annons

"Farmor må leda Sveriges största sommar-underhållning. Men när Kalí kommer backstage med sin mamma och pappa @oliveringrosso & @zoefaybrown , och faster @biancaingrosso - så är det HAN som är stjärnan!! ", skriver Pernilla i inläggets caption.

På bilderna syns ett skrapsår på Kalís näsa och i kommentarsfältet är det många följare som undrar vad det är som har hänt.

"Ojdå! Har han stått på näsan lilla Kali. Den näsan är nog inte mycket att stå på. Stackars lilla kille. Men busa med farmor och gänget gör han bra ändå.", skriver en användare.

"Vad har hänt med hans näsa?", frågar en annan.

Många av följarna spekulerar att det förmodligen beror på att Kalí precis skulle ha lärt sig gå, men vad som faktiskt har hänt är fortfarande oklart.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren och mamma Zoe-Fay Brown för en kommentar.

FOTO:TT/Skärmdump/Instagram

Annons