Följarnas ord efter Katrin Zytomierskas drastiska förvandling

Katrin Zytomierskas nya hår
I våras genomgick Katrin Zytomierska en drastisk utseendeförvandling när hon fick från brunett till blondin.
Nu har hon återigen ändrat sin look – till följarnas stora glädje.
– Gillar nya färgen!, skriver en person i en kommentar.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, delar flitigt med sig av bilder och texter från sin vardag tillsammans med barnen Ringo, 9, Rambo, 6, och Falke, 2, i sociala medier. Hennes följare uppskattar ofta Katrins frispråkighet och ärlighet i sina beskrivningar om livet som småbarnsförälder.

Att Katrin Zytomierska är mån om sitt yttre är ingenting hon sticker under stol med. Hon har tidigare berättat för Hänt om de skönhetsingrepp hon låtit utföra genom åren. Katrin har bland annat lagt in fillers i kindbenen, gjort botox i pannan och mellan ögonen.

Annons
Annons

– Jag kommer fixa och trixa med mitt ansikte för att känna mig fräsch, och man får välja själv. Antingen vill man åldras naturligt och trivs med det, eller så väljer man den andra vägen, sa Katrin Zytomierska till Hänt vid tillfället.

I maj visade Katrin sina följare att hon genomgått ännu en utseendeförändring. Hon hade då färgat sitt annars mörkbruna hår blont och klippt en kortare page. I kommentarsfältet var det tydligt att följarna gillade den nya looken.

Annons

Men jävlar vad det klädde dig. Riktigt sommarhet, du blev typ 10 år yngre till utseendet”, skrev en person i en kommentar till bilden.

Katrin Zytomierskas ärliga ord om självkänslan

Nu har Katrin Zytomierska återigen ändrat sitt utseende. Även denna gång är det håret som genomgått en förändring. I ett inlägg på Instagram visar Katrin glatt upp resultatet från sitt besök hos frisören. Nu hyllar följarna hennes senaste förvandling.

”Gillar nya färgen! Mycket bättre än det ljusa”, skriver en person i en kommentar till bilden.

Annons

”Alltid snygg, men jävla vad snygg du är i rosa hår”, skriver en annan.

I ännu ett inlägg på Instagram berättar Katrin Zytomierska att hon hittat en klänning i garderoben som hon fick av ex-maken Bingo Rimér, 44, för tio år sedan. I bildtexten avslöjar Katrin att hon trivs väldigt bra med sitt yttre just nu.

Annons

”Firar 42 coming up men fan har aldrig känt mig så fräsch!”, skriver Katrin Zytomierska.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…