Följarnas kritik efter Bianca Ingrossos tilltag: ”Känns ledsamt”

Bianca Ingrossos tilltag kritiseras
I en video på sin Youtube-kanal gör Bianca Ingrosso reklam för ett klädföretag.
Nu riktar följarna kritik mot profilens val av samarbeten.
– Hur kan du uppmuntra till överkonsumtion?, skriver en person i en kommentar.
Annons

Realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, är just nu aktuell med en ny säsong Wahlgrens värld på Kanal 5. Fansen kan även följa Bianca genom hennes Instagram-konto samt framgångsrika Youtube-kanal där hon flitigt delar med sig av händelser från sitt liv.

Annons

Bianca Ingrossos många följare är ofta väldigt stöttande och förstående men de kan även vara snabba på att rikta kritik mot tv-profilen när hon gör eller säger någonting som landar illa. Detta hände bland annat i september efter ett uttalande som Bianca Ingrosso gjorde i en video på Youtube.

Annons

– Varje gång jag gör såna här videos på Youtube så klappar jag mig själv på axeln, för annars hade jag gått runt som en trebarnsmorsa i tights och stora tröjor – varje dag, sa Bianca.

Annons

Flera personer ifrågasatte Biancas sätt att uttrycka sig på.

Ärligt käftsmäll till oss mammor som inte ha råd eller tid att gå i något annat än tights och huvtröjor”, skrev en person i en kommentar.

Du kanske ska ha 3 barn innan du uttalar dig om 3-barnsmorsor”, skrev en annan.

Kritik mot Bianca Ingrossos senaste Youtube-video

Nu riktas ännu en gång kritik mot Bianca Ingrosso. Detta efter att hon lagt upp en video i samarbete med ett klädföretag. I denna visar Bianca upp flera nya plagg samt erbjuder tittarna en rabattkod.

I kommentarsfältet är det tydligt att många av realityprofilens följare har tröttnat på att hon regelbundet uppmanar till konsumtion.

”Det känns ledsamt när vår nutida generations influencers promotar total medvetslöshet. Har nog knappt aldrig sett Bianca använda ett plagg två gånger. Behöver man 30 par nästan identiska tröjor eller skor?”, skriver en person i en kommentar.

”Hur kan du uppmuntra till överkonsumtion?”, undrar en annan.

”Pinsamt att uppmuntra till överkonsumtion!! Sjukt!”, skriver en tredje.

Bianca Ingrosso har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / IBL Bildbyrå, Youtube

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…