TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Följarnas ilska – efter Magdalena Graafs uttalande barnen

04 dec, 2020 
Magdalena Graaf blev nyligen singel och lever ett varannan vecka-liv.
Men nu reagerar hennes följare ilsket på hur hon uttrycker sig om sitt nya levnadssätt.
”Ush”, skriver en i hennes kommentarsfält.
Annons
Jasmine Gustafssons relation till Paulina DanielssonBrand logo
Jasmine Gustafssons relation till Paulina Danielsson

Magdalena Graaf och Filip Larsson gick tidigare i år ut med att de separerat. Paret gick ut med beslutet i maj, men har inte bott tillsammans sedan i november förra året.

I blogginlägget om uppbrottet skrev Magdalena att deras kärlek övergått till en vänskap, och att de därför går skilda vägar trots att det inte finns något ont dem emellan.

”10 år som har varit de bästa i mitt och i vårt gemensamma liv, tillsammans som familj! Fina barn, fantastiska minnen, upplevelser och äventyr. Ren och äkta kärlek, passion, skratt, sorg och besvikelser. Vi har gått igenom mycket, vi har varit på avgrundsbotten men lyckats kämpa oss upp igen”, skrev Magdalena på bloggen.

Tillsammans har Filip och Magdalena två barn, Charlie och Louie. Hon har även sönerna Lance och Tristan tillsammans med exet Magnus Hedman.

Nu skriver hon ett inlägg på sin blogg, som handlar om livet som "varannan vecka-förälder" efter seperationen från Filip.

Annons

”Underbara härliga efterlängtade barnvecka!

Att få hem killarna. Lite rutin och tidiga kvällar, träningar, storkok, morgonmys, sagor och läxor.

Älskar varannan vecka upplägget. Man får ju givetvis inte säga så? Men det skiter jag i. ”, skriver hon.

Piken till ex-makarna

Hon ger även en skämtsam pik till sina ex-makar i inlägget.

”Det bästa av två världar. Man kan jobba arslet av sig, träffa kompisar den ena veckan, och verkligen fokusera på barnen den andra. Inga karlslokar som ständigt gör en besviken. UNDERBART”

Men inlägget har fått flera följare att se rött. I Graafs kommentarsfält är det flera arga kommentarer om hur hon uttrycker sig.

”Jag tycker också att din formulering lät konstig skönt med varannan vecka? Men varför skaffa barn om man vill vara ifrån dom tur att dom inte läser din blogg usch….vara med kompisar kan man väl med barnen sen tycker jag du klagar på dina föredettingar tycker du haft väldigt mycket egen tid”, skriver en.

En annan tycker hon är elak mot sina ex-män.

”Tror nog att det för de flesta ungar är bäst med EN fast punkt där de liksom har sitt. Men tyvärr funkar ju inte livet riktigt så och då är väl detta en bra lösning kanske. Men att sen benämna sina ex med orden karlslokar är väl ändå lite galet. Filip verkade ju hon vara så nöjd med”, skriver en.

Annons