Följarnas gravidfrågor till Marie Sernholt – efter nya bilden

När Marie Sernholt lägger ut en bild där hon håller sig om magen kan följarna inte låta bli att fråga om hon är gravid.
”En liten mini-Marie?”, undrar en.

I september 2018 förändrades Marie Serneholts liv för alltid, när hon blev mamma för första gången och dessutom till två –tvillingarna Philip och Nicholas.

För tidningen Mama har Marie berättat om hur och vad som är utmanande med att bli tvillingmamma.

– Tänk dig allt vad det innebär att få ett barn, hur omvälvande det kan vara. Ta det gånger två. Samtidigt. Barnen har samma behov, samtidigt. Många tycker att det är en stor utmaning att få ett barn på två föräldrar. Tänk då hur det är att ha två bebisar på två föräldrar. Det är en extrem utmaning och kräver mycket logistik, planering och support. Man känner sig ofta otillräcklig, kan jag säga.

Hon berättade även då hur föräldraskapet påverkat hennes och Fredric Palmqvists relation.

– Nu handlar det ju inte bara om oss och våra behov längre. Barnen kommer alltid först och eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team. Jag skulle säga att vår relation har tagits till en helt ny nivå, den är djupare än någonsin och vi är inte ”bara” flickvän, pojkvän längre utan även mamma och pappa till våra barn. Vi är familj.

LÄS MER:Så bor Kikki Danielsson – nya bilderna visar

Följarnas gravidfrågor

Nu har Marie lagt upp en bild där hon glatt håller om sin gravida mage. Till bilden skriver hon om deras senaste poddavsnitt som handlar om bland annat självkänsla och självförtroende.

”Förra veckans avsnitt ”SSS” med Mia Törnblom. Tre stycken ord på S som utgör grunden för vår lycka & välmående & därav kanske den mest betydelsefullaste lyckokällan samt avsnittet hittills. En schysst självbild, självförtroende & självkänsla funkar som ett väldigt åtråvärd inre kompass, en byggsten, ett ankare för allt vi tar oss för -inte minst i jakten på lycka”, skriver hon bland annat.

Men i kommentarsfältet är det fokus på annat än poddavsnittet, följarna reagerar nämligen på gravidbilden och tror att Marie väntar barn igen.

”Åh, en liten mini-Marie?”, undrar en.

Men Marie svarar tydligt i kommentarsfältet:

”Obs! Jag är inte gravid. Kände mig lycklig och stark på bilden bara”.

Svaret verkar göra flera följare besvikna:

”Haha, jag som vart övertygad om att Nicko och Phille skulle få ett syskon”, skriver en.

LÄS OCKSÅ: Ciaras missnöje efter Måns offentliga ord om relationskampen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos sorg efter aborten – nya orden om längtan efter barn