LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Följarnas frågor om Fredrik Eklunds utseende – efter nya bilderna

17 aug, 2023 
FREDRIK EKLUND
Fredrik Eklund är väldigt modemedveten och mån om sitt yttre.
Nu har dock följarna sett något i hans utseende som de tycker är avvikande.
Se bilden här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshemBrand logo
Fredrik Eklund i tårar när han besöker sitt barndomshem

Fredrik Eklund, 46, är den svenske stjärnmäklaren som tagit USA med storm. I realityserien Million dollar listing har han gjort succé och han har sålt lägenheter till världsstjärnor som Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Leonardo DiCaprio, Daniel Craig och Gigi Hadid.

Karriären går som på räls för Fredrik och nyligen berättade han att företaget även har massa business i Miami. För att Fredrik ska kunna ha så bra förutsättningar som möjligt så kräver det också en flytt till Miami.

”Vi hyr ut vårt hus i Beverly Hills! Vi kom till Los Angeles för fyra år sedan idag och vi har så mycket att tacka Kalifornien för. Jag har byggt ett starkt lag här och vi fortsätter att sätta rekord. Men mitt företag expanderar snabbt i Miami och tvillingarna kom in på en av de bästa skolorna där för hösten.”, förklarade han i ett inlägg på Instagram.

Annons

Fredrik Eklunds glädjebesked – hittat hyresgäster

Flytten närmar sig med stormsteg och om den inte redan skett så går den nog av stapeln vilken dag som helst nu. Allt har också löst sig med huset i Beverly hills, Fredrik har nämligen hittat hyresgäster som kan tänka sig hyra för den önskade summan; 50 000 dollar i månaden!

Fredrik är gift med maken Derek Kaplan, 48, och tillsammans har de tvillingarna Milla och Freddy, 5 år gamla. Sommaren har de tillbringat med lediga dagar och de har även varit på plats i Sverige!

Följarnas frågor om Fredrik Eklunds utseende

Nu är de dock tillbaka i staterna och Fredrik har lagt upp en ny video på Instagram, som följarna tycker är lite uppseendeväckande...

”Vänta lite. Har du gjort någon skönhetsoperation? Jag menar inte att vara otrevlig eller respektlös. Du ser bara lite annorlunda ut.”, skriver en person.

”Jäklar, jag har inte sett dina uppdateringar på ett år eller något sådant. Du ser ut som en annan person, tiden flyger, åldrande är inbjudande.”, skriver en annan.

”Det där är inte du lol”, skriver en tredje.

”Vad har du gjort med ditt ansikte?”, kommenterar en fjärde.

FREDRIK EKLUND

Bland kommentarerna spekulerar nu folk om det är ett filter eller en skönhetsförändring som gjorts.

FOTO: Sipa USA, Instagram

Annons