Följarnas frågor efter Viktor Frisks nya bild med Martina Haag

Viktor Frisk och Martina Haag
Viktor Frisk har börjat synas allt mer flitigt på Martina Haags sociala medier-kanaler. Nu undrar många följare ifall artisten och författaren är mer än bar vänner.
Annons

Influencern och artisten Viktor Frisk, 24, utgör den ena hälften av popduon Samir & Viktor. Trots att man ser väldigt mycket av Viktor i sociala medier är han väldigt förtegen om sitt kärleksliv.

Sist Viktor öppnade upp sig om sina tankar kring relationer var i februari när han i en video berättade att han endast vill fokusera på sig själv och sin karriär de närmsta åren.

Annons

– Jag ska jobba så mycket jag orkar och kan, fokusera på delmål, att ha en bra vision i livet och fokusera på det jag kan. Inte fokusera på relationer, med familj självklart, men inte gå in i någonting man vet inte kommer gå ändå. Då är det bättre att fokusera på sig själv och sina egna mål, sa han vid tillfället.

Annons

I samma video erkände Viktor att han har haft dejtingappen Tinder i omgångar men att han numera inte vill lägga tid och energi på att träffa någon ny.

Martina Haag och Viktor Frisks relation

Trots att Viktor har sagt att han inte är intresserad av en kärleksrelation i nuläget är det många av hans följare som tror att han har fått upp ögonen för någon – och denna kvinna är ingen mindre än författaren Martina Haag, 55.

Ryktet om att Viktor och Martina skulle vara ett par startade när artisten la upp en bild på dem två tillsammans där de håller om varandra. I bildtexten skriver Viktor Frisk:

”Bästa kvällen!”, följt av ett hjärta.

View this post on Instagram

Bästa kvällen! ❤️

A post shared by Viktor Frisk (@viktorfrisks) on

Annons

Även Martina Haag, som tidigare var gift med tv-profilen Erik Haag, 51, har lagt upp bilden på sitt Instagram-konto. Profilernas drag i sociala medier har lett till att många av deras följare spekulerar i om de är mer än bara vänner. Viktors kommentarsfält fylls nu med frågor från nyfikna följare.

”Wow nästa date och blivande brud? Värsta drömparet på de finaste i världen”, skriver en person varpå Viktor Frisk svarar med ett rött hjärta.

Han svarar på samma sätt när en annan följare undrar:

”Är dom tillsammans och då sen när?”.

Den mest återkommande frågan i kommentarsfältet är ändå: ”Är ni ihop?”, men trots att Viktor Frisk har besvarat ett par följare med en hjärt-emoji ger han inget tydligt besked om relationen med Marina Haag. Martina har inte heller dementerat eller bekräftat relationen med Viktor Frisk.

Annons

Hänt har utan framgång sökt Viktor Frisk för en kommentar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…