Följarnas förvirring efter Benjamin Ingrossos bild med Bianca

Följarnas förvirring efter Benjamin Ingrossos bild med Bianca
Benjamin och Bianca Ingrosso var i dagarna toastmasters på ett bröllop.
I ett inlägg på Instagram hyllar nu Benjamin systerns insats. Men en stor miss fick följarna att rycka in.
Annons

Benjamin Ingrosso, 21, och Bianca Ingrosso, 24, var i helgen på Mallorca för att närvara på Nause-dj:n Jacob Criborns, 29, och Melina Criborns, 29, bröllop. Jacob och Melina är nära vänner till syskonen Ingrosso och syns ofta både i deras sociala medier och i Wahlgrens värld. 

Annons

Bröllopet hölls i slottet Castell de Bendinat strax utanför Palma och på gästlistan fanns en rad kända profiler. Förutom Benjamin och Bianca var Pernilla Wahlgren, 51, Linus Wahlgren, 43, och Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, på plats. Även dj-duon Rebecca & Fiona bestående av Rebecca Scheja, 30, och Fiona FitzPatrick, 33, närvarade samt Kim Vadenhag, 29, från popgruppen Norlie & KKV.

”Ett magiskt disney-bröllop”

Under hashtaggen #thecriborns har gästerna flitigt delat med sig av bilder och klipp från den kärleksfyllda dagen på Instagram. Pernilla Wahlgren beskriver det som ett magiskt disney-bröllop och i ett känslofyllt instagram-inlägg avslöjar hon även att Benjamin skrivit en låt tillägnad brudparet som han framförde för första gången under vigseln.

Dessutom sjöng Pernilla och lillebror Linus Wahlgren en låt från filmen Aladdin.

Annons

”Jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna när jag sjöng för jag var så rörd, men det gick nästan vägen..!”, skriver Pernilla på Instagram och överöses med beröm från sina följare:

”Alltså Pernilla din röst passade så fint till den här sången, fick rysningar!!” skriver en.

”Vilken fantastisk sång av dig Pernilla och Linus, mäktigt!” skriver en annan.

Rättades av följarna

Syskonen Benjamin, Bianca och Oliver hade alla ärofyllda roller som bestman och brudtärna under bröllopet. Men Benjamin och Bianca hade även fått uppdraget att vara toastmaster och toastmadame under bröllopsmiddagen. Ett uppdrag som ofta innebär ansvar över kvällens tal och underhållning.

I ett klipp på Instagram stories syntes Benjamin och Bianca presentera sig själva som kvällens toastmasters med en egen text till låten Snart är det jag som är kung från filmen Lejonkungen – allt enligt bröllopets sagotema.

Efter bröllopet la Benjamin ut en bild på sig själv och systern. I texten hyllade han Bianca för hennes insats under kvällen. Men en miss i grammatiken ledde till en helt annan innebörd – och följarna var snabba på att rätta honom.

Annons

I bildtexten på Instagram kunde följarna till en början läsa texten ”Could’ve asked for a better toastmadame” följt av ett hjärta, vilket kan översättas till ”Kunde ha bett om en bättre toastmadame”.

Följarna undrade snabbt om Benjamin verkligen menade det han skrev.

”Du menar väl ‘kunde inte’?”, frågade en.

”Kunde eller kunde inte?”, undrade en annan.

Efter följarnas påpekande var Benjamin snabb med att ändra sitt misstag.

”Kunde inte ha bett om en bättre toastmadame”, går det nu att läsa under instagram-bilden på syskonen.

Annons

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…