Följarna rasar över detaljen i Alice Stenlöfs video

Följarna rasar över detaljen i Alice Stenlöfs video – efter händelsen med Hugo Gustafsson
Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson dansade ihop i årets säsong av Let's dance. Efter programmet har duon en god relation till varandra, och lika så till flera andra som medverkade i årets säsong.
I en video på Youtube har Alice dokumenterat en härlig kväll när många av dem var samlade. Men videon möter nu kritik.
Annons

Influencern Alice Stenlöf har en stor skara följare på sina sociala kanaler, och under våren var hon en av deltagarna i det folkkära programmet Let’s dance på TV4. I programmet dansade hon ihop med Hugo Gustafsson, och dansparet gjorde minst sagt en stark start där de imponerade på juryn och skrapade ihop högst poäng av alla. Men med tidens gång blev det svårare att hålla sig i toppen, och efter ett par veckor fick de lämna tävlingen.

Annons

Men inte verkar Alice och Hugo hänga läpp för det. Även om tävlingen fick ett slut har de funnit varandra, och alla andra som medverkat i årets säsong av programmet. På Instagram kan vi se att att flera av dem hänger ihop på fritiden.

I början av juni åkte flera av dem ut till Penny Parneviks lantställe, något som Alice Stenlöf nu fångat i en vlogg där hon dokumenterat en hel helg som hon beskriver som ”en drömhelg”.

Annons

Följarnas ilska mot tilltaget

Bland kommentarerna är det många av Alice följare som avundas hennes härliga helg, men det finns också några som upprörs av en specifik sak i videon. De reagerar på att hon kör bil trots att hon förklarat att hon är sliten och bakfull.

Tycker verkligen om dig Alice, men när ska du sluta köra bil när du är bakis? Man hör ofta dig säga ”är sååå bakis idag, men nu ska vi åka till xxx” Tänk på andra i trafiken iaf när du kör och fortfarande har alkohol i kroppen”, skriver en.

Så trevlig vlogg men kan du sluta köra när du har alkohol i blodet? Känns verkligen trist och du är fara för trafiken”, skriver en annan.

Alice har ännu inte bemött kommentarerna.

Alice uppbrott från Philip

Let’s dance var inte det enda som tog upp Alice tid under våren. Strax efter att hon åkt ut ur programmet gick hon ut med att hon och pojkvännen Philip Wong valt att gå skilda vägar, efter sex år ihop.

Annons

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, förklarade hon då.

Alice och Philip sålde också sin lägenhet, och köpte en ny. Men i och med uppbrottet köpte Alice lägenheten själv. Nu är hon i full gång med att renovering av den nya lägenheten.

FOTO: Youtube, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…