Följarna rasar mot Isabella Löwengrips golfresa

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip hamnar då och då i blåsväder. Nu har hon rört upp känslor igen – efter ett inlägg på sin blogg.
Annons

Isabella Löwengrip, 29, har under sommaren varit väldigt omtalad. Det har bland annat handlat om den nya relationen med Paul Sundvik, 52. De har träffat i ungefär två månader nu och under den tiden har man kunna följa med på deras resor – både runt om i Sverige och utomlands.

Annons

Alledeles nyligen bestämde de sig också för att flytta ihop.

En av paret resor gick till Frankrike, vilket väckte ilskan hos flera av hennes följare. De tyckte att hon borde ha stannat hemma i Sverige på grund av coronaviursets framfart.

Anledningen bakom nya vågen av kritik

Nu kommer nästa kritikstorm mot influencern och entreprenören – också den kopplad till resande och pandemin.

Isabella Löwengrip har börjat spela golf och berättar att hon verkligen gillar aktiviteten.

Annons

”Jag har förresten fått mitt gröna kort! Så roligt. Jag har verkligen fastnat för sporten”, skriver hon i sin blogg.

Därefter avslöjar hon något som fått kritikerna att vakna till liv. Hon har nämligen ordnat en golfresa till Portugal för sina följare.

Resan ska gå till lyxresorten Quinta de Marina som ligger i kuststaden Cascai en liten väster om Lissabon. Där kommer Isabella Löwengrip, golfproffset Daniel Olsson och krögare Karl Ljung ta hand om de som följer med.

Bloggbesökarnas stora ilska

Det här gick alltså inte obemärkt förbi.

”I vilken värld lever du i? Är du medveten om att det pågår en pandemi? Att det är risk för lockdown i de länder man åker till? Att det är risk att man inte får den vård man behöver om man blir sjuk på plats? Vad är det för jävla idé att ordna en golfresa NU mitt under en pågående pandemi. Du måste tjäna en hel del pengar på detta arrangemang”, skriver en upprörd bloggbesökare.

En annan är inne på samma spår: ”Snälla Isabella du måste landa vart vi står i denna pandemi. Du fick ett inlägg av en sjuksköterska kan du inte lyssna på henne. Det är inte som vanligt just nu, kan du inte förstå det”.

Annons

En tredje tycker att det är okej för Isabella Löwengrip att resa, men tycker inte om att hon säger åt andra att göra det: ”Kan inte ta den där resan seriöst, trodde det var ett skämt?! Du reser och det är ditt val, men att uppmana och locka andra till att resa är inte okej, inte okej!”.

Isabella Löwengrip har inte svarat på kritiken än så länge.

Bild: Anna-Karin Nilsson, Lisa Arfwidson/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…