Bingo Rimérs lättklädda bild på Julia Franzén får följarna att se rött

JULIA FRANZÉN, BINGO RIMÉR

Bingo Rimér och Julia Franzén har varit ett par i några månader och kärleken sprudlar mellan det nykära paret. Nu har Bingo lagt upp en bild på Julia – som får följarna att se rött.
0:40

Efter reklamen: Gustaf Skarsgårds oväntade möte med Julia Franzén

(0:40)

Slå på ljud

Turturduvorna Julia Franzén, 31, och Bingo Rimér, 45, träffades för första gången år 2015 i Magaluf. Sedan dess har mycket hänt och under hösten 2020 tog de upp kontakten igen och började dejta.

Men dejtandet rann ut i sanden då de insåg att de där och då ville olika saker i livet. Bingo var mer inne på ett fritt liv och han kände sig klar med att skaffa barn, medan Julia var övertygad om att hon ville stadga sig och bilda familj.

I samband med att romansen runnit ut i sanden stod det även klart att Julia är klar för Bachelorette 2021 där hon skulle dejta 20 killar samtidigt med målet att hitta den rätte.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kaoset efter Bachelorette 2021

Tiden efter Bachelorette blev däremot turbulent för Julias del. I programmet fick tittarna se henne ge sin allra sista ros till Jesper Guldbrandsen, 34, men när duon kom hem så sågs de inte på flera veckor. Under den här tiden började Julia istället dejta Felix Almsved, 30, som var den andra finalisten i Bachelorette.

När det sista avsnittet hade sänts gick Julia och Felix ut med sin kärlek, men de verkade ha olika syn på hur relationen egentligen såg ut. Det kom då fram i separata intervjuer att Felix dejtat andra under tiden och han såg sig själv som singel.

Efter det behövde Julia tid att smälta allt som hänt och efter ett tag tog hon och Bingo Rimér upp kontakten igen och blev ett par. Bingo har tidigare varit öppen med att han tycker att det är lugnt att Julia prövat sina vingar i Bachelorette.

– Jag kan erkänna att jag tänkte ju såhär, jag vet ju vad det är för snubbar som är med i de där programmen. Så lycka till, träffa de där jävla göteborgarna om du vill det liksom. Jag brydde mig liksom inte så, förklarade Bingo när han gästade Anis don Deminas talkshow på Youtube.

Bianca Ingrosso avslöjar sanningen om priset på nya lägenheten

Bingo Rimérs nya bild på Julia får följarna att se rött

Bingo och Julia har en vision om att skaffa barn och Julia kommer främst bo i Marbella medan Bingo kommer pendla mellan Marbella och Stockholm. Just nu befinner sig paret i Marbella där Bingo har en lägenhet och där det är tänkt att Julia ska bo.

Bingo är ju fotograf och vill gärna fånga alla moment på bild. Nu har han lagt upp en bild på Julia där hon sitter på toaletten utan kläder och är bakfull. Nu reagerar följarna starkt över att bilden har publicerats.

”Nej fy för att bli blottad på det sättet. Hur kan du tolerera det det Julia??”, skriver en följare.

”Hahaha!! Jag hade dödat min partner om han la ut en sådan bild på mig (han hade aldrig fått ta den in the first place) samtidigt som jag älskar den. För hon ser ut precis som man känner sig och är samtidigt väldigt gullig”, skriver en annan.

I inlägget har Bingo även lagt upp en bild på sonen Rambo, 8, som målar.

”Fräscht att blanda bilder på sin son med bild på Julia och börja texten med hur kåt och bakis du är…”, skriver en annan följare.

JULIA FRANZÉN

Bingos bild med Julia skapade starka reaktioner.

FOTO: INSTAGRAM

Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet här

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!