Följarna jublar efter Lars Lerins bild på sonen Rafael

Lars Lerin
Konstnären och SVT-profilen Lars Lerin och hans stora kärlek Manoel ”Junior” Marques har länge varit hemlighetsfulla när det kommer till sina barn.
I ett inlägg på Instagram visar de nu upp den ovanliga bilden på sonen Rafael Lerin.
Annons

Lars Lerin är den svenska konstnären som utöver sin konst även gjort succé med tv-programmet Lerins lärlingar, där han under flera avsnitt anordnar en konstskola för personer med funktionsvariationer. Serien har hyllats i både tidningar och sociala medier och blev år 2018 även nominerad till Kristallen för Årets reality. I programmet får man även träffa Lars stora kärlek Manoel ”Junior” Marques, och det krävs inte många minuter innan man blivit kär i deras kärlek.

Annons

Junior kommer från Brasilien och paret träffades genom Juniors granne. När de möttes för första gången pratade de inte samma språk, men kärleken och attraktionen övervann språkbarriären och sedan dess har de byggt upp ett helt liv ihop. Idag bor de i Sverige och har sönerna Gabriel och Rafael tillsammans, och i en intervju med Hänt har Junior tidigare berättat om hur han aldrig trodde att han skulle hamna där han är idag.

– Du vet, jag trodde inte jag skulle få barn, jag hade inga förväntningar alls så jag tycker allt är underbart och en överraskning, berättade han då.

Har inte kunnat träffa familjen

Men den här våren har varit tuff för familjen. Det började när de var på semester i Brasilien och Lars bestämde sig för att åka hem i förväg. Planen var såklart att resten av familjen sedan skulle komma efter, men på grund av coronapandemin som drog igång ordentligt i samband med att Lars kom tillbaka till Sverige, tvingades de istället till att stanna kvar. Det slutade sedan med att de blev kvar i Sydamerika under hela halvåret, och i podcasten Läget med Sigge Eklund berättade Lars om känslorna kring att tvingas vara ifrån de han älskar.

Annons

– Det är tråkigt, och barnen har tappat svenska språket de senaste två månaderna, så jag kan inte prata med dem, sa han då.

I juni kunde han äntligen meddela för sina följare på Instagram att Junior och barnen var tillbaka i Sverige och att de nu skulle njuta av sommarledigheten tillsammans.

Nya bilden på sonen Rafael

Trots att Lars och Junior har varit öppna med sina känslor kring barnen har de medvetet valt att inte visa upp sönerna allt för mycket på sociala medier. Men på Sandgrunds Instagram kan man nu se en ovanlig bild på ena sonen.

Det är i samband med pressdagen för Lars nya tv-serie Lerins sommarö som Rafael dyker upp och under bilden, som är på när sonen fotograferar sina föräldrar, skriver de:

Annons

”Pressdag inför den nya TV-serien Lerins sommarö med premiär på SVT den 25 november. Lilleman Rafael hjälper till.”

 

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Instagram 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…