Följarna häpnar över Nikki Aminis nya bild med dottern

Följarna häpnar över Nikki Aminis bild på dottern: ”Men hur?”
I slutet av juli föddes Nikki Aminis och Niklas Twetmans dotter som fått namnet Nilofar.
Nu delar Idol -profilen med sig en bild på dottern som får följarna att häpna.
– Men fyfan vad gullig, skriver Robin Bengtsson till bilden.
Annons

Nikki Amini, 34, och kärleken Niklas Twetman, 34, träffades för tre år sedan. Året efter de blivit tillsammans gifte de sig och i början av 2019 avslöjade de en glad nyhet: paret skulle bli föräldrar.

I slutet av juli kom lilla Nilofar till världen och en lycklig Nikki Amini delade med sig av nyheten på Instagram.

Annons

”Vi är precis hemkomna från BB! Det är en mäktig känsla att kliva in genom dörren för första gången med vår dotter Nilo. Hon gör mig så lycklig och så doftar hon så himla gott! Kan inte riktigt få nog av henne”, skrev Nikki i inlägget och fortsatte:

Annons

”Vi mår bra och förlossningen gick bra. Stort tack till barnmorskor, undersköterskor och läkare på BB SÖS, så proffsiga och hjärtliga. Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”.

Nikki Amini har varit sparsam med att dela med sig av bilder på lilla Nilofar på sociala medier än så länge. Men igår kom en bild där man tydligt kan se bebisens ansikte – och hur lik hon är sin mamma.

Hon är redan coolare än mig. Lika bra att jag vänjer mig vid att hon om ett tag med största sannolikhet kommer tycka att jag är lite pinsam och lite jobbig. Men tills dess njuter jag av stunderna med henne“, skriver Nikki Amini till bilden.

Kändisar häpnar över bilden

I kommentarerna får Idol-jurymedlemmen mängder av hjärtan och glada kommentarer från sina vänner och följare.

Annons

Men fyfan vad gullig”, skriver musikkollegan Robin Bengtsson i en kommentar till bilden.

What a cutie pie!!!!!” utbrister LaGaylia Frazier.

Men hur söööööt!!!” skriver programledaren Tilde de Paula Eby.

Nikki Amini har varit en av jurymedlemmarna i Idol på TV4 sedan 2016. Nu syns hon varje vecka i TV4 där hon tillsammans med Anders Bagge, 51, Kishti Tomita, 55, och Alexander Kronlund, 47, får bedöma vilka deltagare som ska gå vidare i tävlingen – och vilka som inte håller måttet.

Men Nikki är även känd för sitt jobb med världsstjärnor runt om i världen då hon arbetat som svensk marknadsförare på Universal Music Groups huvudkontor i London. Och det var just på jobbet i London som hon träffade sin stora kärlek, Niklas Twetman.

FOTO:

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…