Följarna häpnar efter Tilde de Paula Ebys bild på doktor Mikael

Doktor Mikael Sandström och Tilde de Paula Eby
TV4-profilerna doktor Mikael Sandström och Tilde de Paula Eby gör Läkarpodden ihop.
Inför ett nytt avsnitt delar Tilde med sig av en väldigt gammal bild på sin kollega – något som verkar gå hem hos följarna.
– Vilken snygg kille, skriver en person i en kommentar.
Annons

Tv-doktorn Mikael Sandström, 61, syns varje vecka i Nyhetsmorgon på TV4 där han svarar på frågor om diverse sjukdomar. Många tittare uppskattar Mikaels pedagogiska sätt att prata på, något som är tydligt i kommentarsfälten på Nyhetsmorgons sociala medier-konton.

Annons
Annons

Doktor Mikael möts dock titt som tätt av kritik då vissa personer anser att TV4 istället borde ta in en specialist i studion. Av denna anledning valde Mikael Sandström att förtydliga sin roll i Nyhetsmorgon tidigare i veckan.

Annons

– Många undrar vad jag gör här. Varför har man inte en specialist, nu när vi pratar om så allvarliga saker som bröstcancer?, sa Mikael i en en video på Instagram och fortsatte sedan:

– Jag forskar ju inte själv – utan läser vad andra forskare skriver. Min roll i det här är att försöka förklara. Så det är det jag försöker göra, så mycket som möjligt.

Fansen var snabba på att visa sin uppskattning i kommentarsfältet.

”Det är alltid trevligt att lyssna på dig. Du är en bra pedagog och dina svar är alltid tydliga”, skrev en person i en kommentar.

Tilde de Paula Ebys bild på doktor Mikael hyllas

Förutom att vara med i Nyhetsmorgon gör Mikael Sandström även Läkarpodden tillsammans med Efter fem-programledaren Tilde de Paula Eby, 46. I en intervju med Hänt berättade Mikael tidigare i år om sin relation med TV4-kollegan.

– Jag betraktar Tilde som en nära vän, sa han och avslöjade samtidigt att de har nästintill daglig kontakt.

I ett inlägg på Instagram berättar Tilde de Paula Eby att hon har spelat in ett nytt avsnitt av podden tillsammans med Mikael Sandström. Hon delar samtidigt med sig av en väldigt gammal bild på sin vän.

”Innan jag gick in i sändning i Efter Fem spelade jag in Podd med den här killen! Ser ni vem det är?! Swipe:a till bild 2 för en lite mer nutida bild”, skriver Tilde intill bildspelet.

Det verkar som att följarna uppskattar bilden på doktor Mikael och i kommentarsfältet påpekar flera människor att han är minst lika snygg nu som då.

”Så himla söt den gossen var ..fast han ser ju inte illa ut idag heller”, skriver en person i en kommentar.

”Söt då. Snygg nu. Men framför allt en duktig läkare!”, anser en annan.

”Vilken snygg kille på första bilden! Man ser verkligen att det är dr Mikael!”, skriver en tredje.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…