Följarna häpnar efter bilden på Laila Bagge: ”Hade ingen aning”

Laila Bagge på 90-talet
Radioprataren, programledaren, affärskvinnan och entreprenören Laila Bagge har som många vet en lång och händelserik karriär bakom sig. Trots detta var det få fans som kunde känna igen Laila Bagge när Rix Morronzoo postade en bortglömd bild av henne på Instagram.
Annons

Laila Bagge, 46, har många strängar på sin lyra. Hon har varit en av jurymedlemmarna i Idol på TV4, musikmanager och entreprenör. Hon har också sin egen realityserie, Lailaland, där tittarna får följa hennes vardag tillsammans med sambon Korosh Kananian, 28, och äldste sonen Liam Pitts, 15.

Det få vet är att Laila Bagge har haft en karriär som både sångerska och skådespelerska. Hon syns bland annat en kort stund i filmen Bert den siste oskulden där hon dansar bakom skådespelaren Jacob Englund.

Annons

För de flesta är dock Laila Bagge mest känd som radiopratare i Rix Morronzoo där hon varje morgon väcker lyssnarna tillsammans med kollegan Roger Nordin, 42. Det var också Rix Morronzoo som postade en bild på Instagram där en annan, oväntad sida av Laila Bagge kom fram.

Hon är nämligen på omslaget till skivan Most wanted dance – en skiva som de som var unga på 1990-talet väl kommer ihåg.

Annons

Laila på framsidan av ”Most wanted dance” någon gång på tidigt 90-tal”, lyder texten till bilden på Instagram.

Fansen känner inte igen Laila Bagge

På bilden poserar Laila Bagge i silvershorts och en silvertopp samt knähöga stövlar i sann 90-talsstil. Håret är mörkt och det är svårt att känna igen medieprofilen.

Bland kommentarerna är det många som är förvånade över att se Laila på skivomslaget.

Annons

Vaa? Jag har den skivan nånstans. Hade ingen aning om att det är Laila! Hur snygg som helst”, skriver en person.

Hade heller ingen aning om att det var du @lailabagge på cd omslaget! Har också den sparad på vinden bland alla dom andra most wanted skivorna”, skriver en annan.

FOTO: Mickan Palmqvist/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…