Följarna häpnar efter Markoolios förvandling: ”Passar inte”

Markoolio
Följarna förvånas av artisten Markoolios nya bild på Instagram. Anledningen är att han har gjort någonting lite annorlunda med sitt utseende.
Annons

Marko Kristian Lehtosalo, eller Markoolio, 44, skapade starka reaktioner hos sina följare när han publicerade en ny bild på sig själv på Instagram tidigare i veckan. Bilden är en närbild på Markoolio själv där han visar upp sitt långa skägg och tackar för de fina kommentarerna han har fått om sin nya look.

Många av artistens 141 ooo följare var däremot väldigt chockade över det nya utseendet och det dröjde inte länge innan flera kritiska kommentarer trillade in på kontot.

Annons

”Tillåt mig att asgarva”, skriver en av följarna på Instagram.

Annons

”Marko ledsen att säga det men du passar inte i det skägget”, skriver en annan.

Men vissa av följarna tycker istället att artisten passar superbra i längre ansiktsbehåring.

”Snyggve”, skriver en person och får medhåll:

”Du är sjukt snygg i skägg”.

Markoolio är en artist, skådespelare och tv-profil som fick sitt stora genombrott med hiten Sommar och sol 1998 och har sedan dess varit med i Let’s dance, Melodifestivalen och producerat flera hits som exempelvis Ingen sommar utan reggae.

Idén bakom Markoolios nya utseende

Det finns faktiskt en tanke bakom Markoolios beslut att spara ut skägget. Han ska nämligen inte raka bort det förrän han har skjutit sin första tjäder för året. Jakten på den första tjädern ska äga rum i Norrland, och det kommer att dröja tills dess.

Annons

”För ca 2 månader sen bestämde jag mig för att inte raka bort skägget förrän jag har fått min första tjäder. Om ca 1 664 timmar påbörjar vi jakten uppe i Arjeplog. Laddad!”, skrev han på Instagram tidigare.

Några av artistens följare verkar se likheter mellan Markoolio och andra kända profiler,

”Du ser ut som gammelsmurfen faktiskt”, skriver en person.

”Tänk om du blir utan tjäder då, då kan du va jultomten”, skriver en annan.

Markoolio har även startat en ny hashtag i from av #tjäderskägg och fler uppdateringar kring Markoolios utseende lär ske på hans Instagram-konto inom en snar framtid.

Annons

FOTO: Anna Tärnhuvud/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…