Flickvännen Therese mystiska frånvaro – efter bebislyckan med Casper

Flickvännen Therese mystiska frånvaro – efter bebislyckan med Casper

Casper Janebrink har alltid många strängar på sin lyra och i september ska han bli pappa igen. Men efter bebisavslöjandet har hans partner Therese lyst med sin frånvaro.
Antingen eller med Arvingarna
0:29

Efter reklamen: Antingen eller med Arvingarna

(0:29)

Slå på ljud

Den kända dansbands-ikonen Casper Janebrink, 52, känner du nog mest igen från rollen som frontman för bandet Arvingarna. Bandet bildades 1989 och består idag av Casper Janebrink, Kim Carlsson, 50, Tommy Carlsson, 53, och Lars Larsson, 50. Bandet har gjort flera kända låtar, men det finns en låt som nog alla har spelat på sin radio någon gång – nämligen låten Eloise.

Bandet turnerar runt omkring i Sverige än idag, men det är inte bara inom musiken som bandet har slagit på stort. Dansbandsgruppen är aktuell med sin egna sommarserie Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan på TV4. Där bandet bjuder hem både kändisar och tittare till gruppmedlemmens Lars Larssons hem.

Dansbandsikonen avslöjar skilsmässan

Casper Janebrink har alltid varit öppen med sitt kärleksliv. Tidigare i år på själva alla hjärtans dag, gick han ut med nyheten att han och hans fru Helena Janebrink, 44, skulle gå skilda vägar efter 23 år som gifta. I ett inlägg på Instagram avslöjade Casper den chockerande nyheten.

”Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skrev han i inlägget.

Men bara ett par månader efter separationsbeskedet, bekräftade dansbandsstjärnan i en intervju med Expressen att han skulle bli far igen i september, med sin nya kärlek Therese Andersson, 33, som jobbar som fastighetsmäklare. Han berättade också om hur han och Helenas barn, Alice, 18, och Felix, 16, reagerade på nyheten att dem skulle få ett till syskon.

– Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger han.

Flickvännens mystiska frånvaro efter bebislyckan

Under hela relationen med dansbandsstjärnan har Therese hållit en låg profil. På Caspers sociala medier finns det inga tecken av flickvännen och det finns knappt några uttalanden från hennes sida om relationen eller bebislyckan. Till Stoppa Pressarna har hon dock uttalat sig fåordigt.

– Jo jag är så glad men just nu vill jag inte säga något mer, kommenterade hon då.

Hon lyser verkligen med sin frånvaro och det var även fallet när Arvingarna gästade Lotta på Liseberg.

Det fanns inga spår av flickvännen under kvällen och när Hänt frågade Therese om hon befann sig på plats gav hon ett undvikande svar.

– Jag kommer inte uttala mig om var jag befinner mig, sa hon till Hänt.

Även om Therese inte vill kommentera något så håller vi tummarna att vi kommer få se lite fina bebisbilder i september!

FOTO: Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT, Sandberg Magnus/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN